MENU
×

Junior & kinder skihelmen

  Filter
Merken
Maat
Certificeringen

In veel landen is het verplicht voor kinderen om een helm dragen, dus is het belangrijk om een model te hebben dat past, beschermt en comfortabel is om te dragen. Om ervoor te zorgen dat de junior en kinder helmen comfortabel te dragen zijn, hebben de meeste helmen extra vulling om het hoofd warm te houden. De meeste helmen zijn in maat te verstellen, zodat het kind de helm kan dragen voor meer dan één seizoen.

Is het nodig om een junior ski helm te dragen?

Zelfs wanneer je kind een ervaren skiër of snowboarder is, weet je natuurlijk nooit wat er voor hem of haar zich kan afspelen. Een skiër of snowboarder voor je kind kan maar zo onderuit gaan en je kind wordt daar de dupe van. Het is dus erg belangrijk om altijd een helm te dragen om vervelende blessures te voorkomen.

Onthoud dit: Het is altijd beter om wat krassen op een helm te krijgen dan krassen op je hoofd.

Een ander groot voordeel is, dat je helm veel warmte geeft aan het hoofd van je kind. Het geeft daarnaast ook nog eens een hele gave uitstraling. Een junior ski helm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende printen. Bekijk ons volledige aanbod en je hebt altijd de mogelijkheid, voor 365 dagen, op je product te retourneren.