×
MENU

Kleding - Skates

  Filter
Merken
Maat
Schoenmaat

Dress to impress

Wanneer je bezig gaat met speed skaten, inline skaten, rolschaatsen, hardlopen of wellicht langlaufen, is het erg belangrijk dat je humeur goed blijft en dat het natuurlijk droog blijft. In deze categorie vind je alles van reflecterende vesten tot zweetbandjes.

Een product dat je beslist moet hebben

In periodes waar het weer nogal wisselvallig is, is een vest erg belangrijk. Het is fijn dat je je activiteit kunt blijven doen, zelfs als het iets kouder is. Het maakt niet uit met welk doel je aan het sporten bent, aangezien je kleding altijd invloed heeft op je prestatie.

De juiste kleding zorgt voor extra comfort en zorgt dat je warm en droog blijft. Een vest zal dus altijd een goede keuze zijn en is erg gemakkelijk om mee te nemen, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt.

Boot/Schoen covers (bedekking)

Vooral in de herfst zit het vaak niet mee met het weer. Als je dan toch graag wilt skaten, zijn er natuurlijk mogelijkheden om dit mogelijk te maken. Om natte/koude voeten te voorkomen, is het wellicht verstandig om je skates te bedekken.

Een boot covers is dan een geweldig product om je toch de straat op te krijgen. Het beschermt je voet tegen het koude weer en zorgt daarnaast ook dat het vuil buiten je boot/schoen blijft.