×
Menu

Vouwsteppen

Goed te weten

De vouwstep is een step voor plezier en transport. De step is gemakkelijk op te vouwen en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Vouwsteppen voor transport en plezier

De vouwsteppen in deze categorie zijn geschikt voor transport evenals plezier buiten, en ze zijn zeer geschikt voor zowel beginners als kinderen. Echter, je moet er wel rekening mee dat deze steppen verschillend zijn van stuntsteppen, die van een sterk one-piece ontwerp voorzien zijn, om de harde stoten en harde landingen te kunnen weerstaan. Als je je step vooral voor transport wilt gebruiken, kun je het best een step met grote wielen kiezen. Ze zijn geweldig voor vervoer, en daarnaast heeft de opvouwbare step een uitstekende grootte voor volwassenen.

De ontwikkeling van steppen

De eerste steppen op de markt waren van slechte kwaliteit en niet erg duurzaam. De steppen werden praktisch opnieuw uitgevonden in de jaren 1990 toen een nieuw soort aluminium step op de markt kwam. Sindsdien is de kwaliteit van de step alleen nog maar verbeterd en zijn de nieuwe modellen lichter en sterker dan de eerdere modellen. Ze zijn opvouwbaar en verstelbaar en in alle opzichten zeer praktisch. JD Bug en Razor zijn een paar van die merken die geweldige opvouwbare steppen voor transport en plezier maken.

SkatePro