×
Menu

Skihandschoenen & wanten

  Filter
Merken
Maat
Geslacht
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Hou je vingers warm met skihandschoenen en skiwanten

Een goed paar skihandschoenen of skiwanten zijn een belangrijk onderdeel van uw ski-uitrusting. Als je het koud krijgt of natte vingers hebt zul je het niet lang uithouden in de sneeuw. Als je skihandschoenen, of gewoon handschoenen zoals sommigen ze noemen, te klein zijn zal dit ook voor koude vingers zorgen. Zorg er dus voor dat je een klein beetje extra ruimte hebt in je ski handschoenen. Het is belangrijke een goed paar skihandschoenen of skiwanten te kiezen en ook altijd een extra paar droge skihandschoenen of skiwanten bij je te hebben.

Of het nu is om te skiën, een wandeling in de sneeuw of voor een sneeuwballen gevecht we hebben de juiste handschoenen en wanten voor jou.

Skihandschoenen

Normaal gesproken kun je kiezen tussen twee soorten skihandschoenen:
Korte skihandschoenen die tot net over je pols vallen en dus meer bewegingsvrijheid bieden - vooral bij je pols.
Lange skihandschoenen gaan iets verder over de mouw van je jas om je te beschermen tegen stoten en tegen sneeuw in je mouw.
Er zijn voordelen aan elk van de twee soorten handschoenen, het gaat uiteindelijk dus om de persoonlijke voorkeur wat doorslag gevend is de keuze van ski / snowboardhandschoenen.

Skiwanten

Skiwanten zijn over het algemeen warmer omdat je vingers bij elkaar zitten. Echter skiwanten bieden niet dezelfde bewegingsvrijheid als skihandschoenen. Er bestaan ook drie vinger skiwanten, dit is een soort mix tussen skiwanten en skihandschoenen.

Snowboardhandschoenen

Snowboardhandschoenen en snowboardwanten hebben vaak een aantal andere details in vergelijking met skihandschoenen. Sommige modellen hebben zelfs een polsbescherming ingebouwd wat de pols beter beschermt wanneer je valt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden