MENU
×

Skihandschoenen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
Geslacht
Activiteit
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Ski handschoenen en snowboard handschoenen zijn een belangrijk onderdeel van uw ski-uitrusting. Als je koud bent of natte vingers, zul je niet omgaan zijn uit in de sneeuw voor zeer lang. Als uw ski handschoenen te klein zijn, zullen ze je koude vingers geven, dus zorg ervoor dat je een beetje extra ruimte in de ski handschoenen. Kies een goed paar handschoenen, en zorg ervoor dat brengen altijd een extra paar droge ski handschoenen met je mee.

Skihandschoenen en snowboard handschoenen zijn een belangrijk onderdeel van je skiuitrusting. Als je koud bent of natte vingers hebt, zal je het niet lang in de sneeuw uithouden. Als je ski handschoenen te klein zijn, dan zal je koude vingers krijgen, dus zorg ervoor dat je een beetje extra ruimte in de skihandschoenen houdt. Kies een goed paar handschoenen, en zorg ervoor dat je altijd een extra paar droge ski handschoenen meeneemt.

Vooral voor kinderen en mensen op snowboard is het belangrijk met goede warme snowboard handschoenen, omdat je vaker in contact met de sneeuw bent. Dus of het nu voor de wintersport is, een sneeuwballengevecht of wandeling dichtbij in het koude winterweer, wij hebben de juiste handschoenen voor jou.

Skihandschoenen

Je kunt meestal kiezen tussen twee soorten ski handschoenen:

Korte skihandschoenen die net over de pols gaan en zorgen voor meer bewegelijkheid - vooral bij de pols.
Langere ski handschoenen die wat langer over de mouw van je jas gaan en beschermen tegen stoten en sneeuw in de mouw.

Er zijn voordelen met beide soorten handschoenen, dus uiteindelijk is het de persoonlijke voorkeur, die de keuze van de skihandschoenen moeten bepalen.

Ski wanten

Ski wanten zijn warmer dan ski handschoenen omdat je vingers bij elkaar hebt. Echter bieden ski wanten niet dezelfde bewegelijkheid als ski handschoenen met aparte vingers. Er zijn ook drie-vinger ski wanten, dit is een mix tussen ski wanten en ski handschoenen.

Snowboard handschoenen

Snowboard handschoenen en snowboard wanten hebben vaak een aantal andere details in vergelijking met ski handschoenen. Sommige modellen hebben ingebouwde polsbeschermers waarin de pols beter beschermd is bij val.