Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Wetsuit accessoires

Houd je wetsuit in topvorm

Met wetsuit accessoires blijft je wetsuit in topvorm. Wetsuits zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Echter, met het aanschaffen van de juiste accessoires kan je de levensduur van je pak verlengen en ervoor zorgen dat deze zo goed als nieuw blijft. Over het algemeen heb je genoeg aan een reparatieset, een wetsuitreiniger en een surfponcho.

Het is vooral belangrijk om je wetsuit op de juiste manier schoon te maken, want het wetsuit gewoon in de wasmachine doen zal de flexibiliteit van het pak beschadigen. Je kan het wetsuit het beste met speciale neopreen shampoo met de hand wassen. Dit zal ervoor zorgen dat het pak zacht en soepel blijft.

Wat zijn surfponcho's?

Een accessoire waarmee je niet zonder op het strand wilt aankomen is een surfponcho. Dit losse comfortabele kledingstuk houdt je warm voor en na een surfsessie. Het komt ook goed van pas wanneer je je gaat omkleden. De poncho's zijn gemaakt van badstof, van hetzelfde materiaal dus als een gewone handdoek. Zo blijf je droog en comfortabel.

Als je ervoor wilt zorgen dat je board helemaal up-to-date is, bekijk dan ons assortiment Surfboard Onderdelen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden