×
Menu

Wielen voor de step

  Filter
Merken
Wieldiameter

Goed te weten

Step wielen voor alle toepassingen

Zodra je je stuntstep of vouwstep gaat gebruiken is dit van invloed op je wielen. Elke beweging en bocht laat het wiel een beetje slijten. Op een gegeven moment moet het wiel van je step vervangen worden, en als je de trotse eigenaar van een vouwstep bent dan is dit de plek waar je moet zoeken.

Hier vindt je de juiste wielen voor jouw step. We hebben step wielen in verschillende maten om ervoor te zorgen dat je het juiste wiel voor jouw step vind, of dit nu een step met grote wielen, vouwstep of stuntstep is.

De breedte van het step wiel is bijna universeel, je moet er dus vooral voor zorgen dat het nieuwe wiel de juiste diameter voor jouw behoefte heeft.

Welke hardheid van step wielen moet ik gebruiken?

Het is duidelijk dat de hardheid en afmeting van je wielen van invloed is op de algemene step ervaring. Als vuistregel kun je zeggen dat hoe zachter het wiel, hoe comfortabeler de ride zal zijn, maar zachtere wielen slijten ook sneller dan de hardere versies. Een setje super harde wielen is ook niet aanbevolen voor vouwstep of step met grote wielen, omdat deze vaak gebruikt worden om van A naar B te komen.

Let erop dat alle wielen zonder lagers worden verkocht worden, tenzij anders vermeld. Weet je niet zeker of ons wiel past bij jouw step, dan ben je van harte welkom om contact met onze klantenservice op te nemen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden