Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Stuntstep Tassen & Rugtassen

  Filter
Merken

Waarom je een stuntsteprugzak zou moeten aanschaffen

Stuntsteptassen zijn voor veel rijders een broodnodige accessoire. Het dragen van een stuntsteprugzak tijdens het rijden is handig omdat deze stevig op je rug blijven zitten. Deze tassen zijn geweldig om te gebruiken tijdens lange dagen in het skatepark, omdat je wat extra kleding, eten en water mee kunt nemen, of wat gereedschap om de set-up van je stuntstep aan te passen.

Heuptasjes of crossbody tassen zijn een ook handige tasjes om mee te nemen. Ze zijn veel kleiner dan rugzakken en zijn geweldig om je telefoon en portemonnee of wat extra hardware in mee te nemen.

Reizen met een bagagetas voor je stuntstep

Bagagetassen voor stuntsteppen zijn speciaal gemaakt om je stuntstep tijdens het reizen in te vervoeren en te beschermen. Ze hebben een unieke "T"-vorm met schouderbanden aan de achterkant, zodat ze gemakkelijk op de rug kunnen worden gedragen. Om je stuntstep in de tas te stoppen, demonteer je de bar van het deck en plaats je de beide stukken langs het verticale gedeelte van de tas. Het einde van de stuurstang moet naar boven gericht zijn om in het breedste gedeelte van de tas te kunnen passen.

Er zijn een aantal kleine stuntsteponderdelen die handig zijn om mee te nemen in een stuntsteptas, voor het geval er een snelle reparatie nodig is. Bekijk daarvoor onze Stuntstep Onderdelen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden