MENU
Skates
Goed te weten
Filter
 Merken
 Maat Wieldiameter
 Schoen/schaal type
 Schoenmateriaal

Jongens skates (vanaf 3 jaar)

Filter

Jongens skates (vanaf 3 jaar)

Filter

In deze categorie kun je jongens skates vinden. De skates zijn vooral fitness skates. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor korte of half lange afstanden, en aan je conditie werken tijdens het skaten. Maar ze zijn niet bedoeld voor stunts, roller hockey etc. Aanbevolen vanaf 3 jaar en ouder.

Verstelbare jongens inline skates

Veel van de inline skates in deze categorie zijn verstelbaar en kunnen worden versteld in 3-4 verschillende maten. Dit geeft de inline skates een langer leven, dat is praktisch omdat kinder voeten snel groeien, als de skates niet verstelbaar waren zouden de kinderen ze erg snel ontgroeien. Het is een goed idee om een ​​maat groter te kiezen dan de schoenmaat van het kind, net zoals je zou doen met inliners voor volwassenen. De tenen moeten een ​​beetje kunnen bewegen in de schoen en ze moeten niet de punt van de binnenschoen raken.

Jongens inline skates zijn verkrijgbaar met kunststof / composiet frame of aluminium frame. Kunststof frames zijn geschikt voor kleine kinderen en beginners, terwijl het een goed idee om inline skates met aluminium frame te kiezen als het kind wat meer skate ervaring heeft.

Vergeet niet dat wij je gratis een nieuwe maat opsturen - indien gewenst! Houd onze tabel: Aankoop van skates in de gaten voor tips over het verkrijgen van het juiste model en de juiste maat.