Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Skateboards Kind

  Filter
Merken
Deck breedte
Deck lengte
Wielhardheid
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Het uitkiezen van een deck maat voor een kinder skateboard

Als beginner is het vooral belangrijk om een ​​deck met de juiste breedte te kiezen. Het moet bijna dezelfde grootte als je schoenmaat hebben en niet veel breder zijn dan de lengte van je voet. Dit zal je in staat stellen om het puntje van je schoenen net over de rand te plaatsen van het deck, waardoor het makkelijker wordt om het te controleren. Het board moet echter ook niet te smal zijn, omdat je dan minder balans hebt en een grotere kans op shoebite krijgt (waar de neus van je schoen het asfalt raakt en daardoor je balans verstoort wordt).


Met de juiste grootte van het deck zullen beginners en kinderen in staat zijn om het skateboard een heel stuk makkelijker te manoeuvreren, voor een goede ervaring.

Skateboards voor beginners die niet ten koste gaan van de kwaliteit

Dit is de plek om te kijken als je een beginner mini skateboard voor kinderen nodig hebt. Onze skateboards zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd tegen redelijke prijzen. Ze zijn geschikt voor kinderen en beginners die zich in de vroege fase van het skateboarden bevinden, waar het draait om het leren kennen van je board en het vinden van de juiste balans. Zodra de techniek op zijn plaats is, kunnen de kinder skateboards ook gebruikt worden voor meer uitdagend skateboarden inclusief stunts en trucjes.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden