Black Friday Week
Bespaar tot 60%  -  Meer dan 1000 producten in de aanbieding!  -  Aanbiedingen weergeven
×
Menu

Cruiser & Penny board onderdelen

Maak je set-up compleet met Cruiser en Penny board onderdelen

In deze categorie vind je alle producten die gebruikt kunnen worden om je penny of cruiser board aan te passen. Het is altijd handig om wat reserve onderdelen bij je te hebben, of je nou een penny of een cruiser hebt. Bouten, moeren, pivot cups en bushings zijn kliene onderdelen, maar deze zijn essentieel om je board goed te laten functioneren.

Als de grip tape van je board aan het slijten is en je toch je design al wilde vernieuwen, geef jezelf dan een nieuwe cruiser board grip. Als je je cruiser lagers al hebt schoongemaakt, maar je toch denkt dat je board nog wat sneller zou kunnen rollen, dan is het misschien tijd voor een nieuwe set.

Kan ik van mijn skateboard een cruiser maken?

Ja, dat kan eigenlijk altijd. Wat een cruiser identificeert, zijn de zachte en soms grotere wielen zodat je makkelijk op de ruwere wegen kunt cruisen. Bekijk onze pagina met Cruiser Board Wielen als je denkt dat je een upgrade kunt gebruiken. Wanneer je inderdaad voor grotere wielen wil gaan, dan is het een goed idee om Cruiser Riser Pads te gebruiken om wheelbite te voorkomen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden