×
Menu

Cruiser board accessoires

Penny board accessoires & cruiser board accessoires

In deze categorie vind je alle onderdelen, die je nodig hebt voor je penny board, cruiser board of cruiser skateboard. Ook vind je verschillende accessoires voor je Penny of cruiser board. Je vindt bijvoorbeel verschillende stickers, waardoor je je board naar je eigen persoonlijke voorkeur kunt versieren. Ben je opzoek naar een griptape voor je Penny board? Ook dan zit je juist in deze categorie!

Ze zijn wellicht klein, echter zitten er ook bushings op een Penny board, deze geven je de optimale comfort en controle over het board. Kies voor een bushing, die past bij jouw rijstijl. Je kunt bushings van verschillende merken krijgen en deze zijn weer verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Er zijn bushings, die worden geleverd met washers, echter ook bushings zonder. Wanneer je washers nodig hebt, kun je die ook hier vinden.

Houd je lagers in leven!

Een cruciaal onderdeel van een board, wat veel mensen onbelangrijk achten, is de lager. Het is erg belangrijk om deze lagers goed te onderhouden, zodat je ritten fijn en gemoedelijk blijven. Ook een onderschat onderdelen zijn de spacers, deze geven je rit ook extra comfort mee. Je vindt een selectie lagers hier.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden