MENU
×

Long sleeve t-shirts

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Skater-look met een long sleeve t-shirt

Een long sleeve t-shirt kan het hele jaar door gebruikt worden en combineert goed met veel verschillende outfits. In de zomer 's avonds en in het herfstseizoen, kan een long sleeve t-shirt zeer nuttig zijn om je warm te houden. Als de winter komt, kan je je normale t-shirt over je long sleeve shirt trekken, om die classic skater look te krijgen. Er zijn tal van long sleeve t-shirts die je er geweldig uit laten zien en hier bij SkatePro hebben we een selectie.

Long sleeve t-shirts komen in vele uitvoeringen

Long sleeve t-shirts zijn er in vele verschillende designs, zowel met als zonder opdruk. Sommigen hebben lange mouwen, terwijl anderen slechts driekwart mouwen hebben. Ze komen meestal in losse, slim of regular fit. De materialen van de long sleeve t-shirts worden vaak gemaakt van katoen, ring gespannen katoen of jersey, en soms wordt elastisch materiaal toegevoegd om een ​​strakkere pasvorm te geven.

Houd de kleur en opdruk goed - was binnenstebuiten

Als je de kwaliteit van je long sleeve t-shirts wilt behouden, kun je ze binnenste buiten keren en wassen op 30-40 graden. Op deze manier kan de kleur aan de binnenkant een beetje vervagen, maar de buitenkant van het t-shirt zal hetzelfde blijven. Dat zelfde geldt voor de afdruk. Kleding gemaakt van 100% katoen krimpt niet in een normale was, maar het kan in de wasdroger wel krimpen. Als je de huidige pasvorm al top vind, raden we aan het shirt hangend te drogen.