Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Rolski Schoenen

Rolski Schoenen vs. Langlauf Schoenen

Het aantal keuze opties dat je momenteel hebt voor rolskiën is nog nooit zo hoog geweest. Het was eerst gebruikelijk om je winter schoenen te gebruiken, zoals langlauf schoenen. Tegenwoordig zijn er veel meer schoenen op de markt die speciaal gemaakt zijn voor het gebruik met rolskis.

Een van de redenen waarom rolski schoenen beter zijn voor rolskiën, is dat rolski schoenen minder isolatie hebben. Hierdoor is het veel prettiger ze te gebruiken bij warmere temperaturen van boven de 5 graden Celsius.

Rolski Schoenen - het verband tussen prijs en pasvorm

Als het gaat om het kopen van rolski boots / schoenen is het belangrijk dat je niet te veel op de prijs probeert te letten. Als je een beetje meer betaalt voor je rolski boot / schoenen, zullen je voeten beter en strakker worden ondersteund. Prijs en comfort gaan hand in hand in de meeste gevallen dus een hogere prijs betekent meestal ook meer comfort en een betere pasvorm.

Wanneer je op een rolski trip gaat, is het zelden een korte afstand. Als je schoenen dus niet goed passen krijg je waarschijnlijk een minder positieve ervaring dan je had kunnen hebben. Denk daarom extra aan je voeten om een leuke en comfortabele trip te garanderen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden