Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Inline Skates Heren

  Filter
Kleur
Merken
Schoenmaat
Wieldiameter
Niveau
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

Vrolijk jezelf op met inlines skates voor heren

Hier vindt je heren skeelers en inline skates voor oudere jongens. De heren skeelers in deze categorie zijn fitness skates, dat houdt in dat ze geschikt zijn voor een work-out skate. Je kunt heren skeelers vinden voor zowel beginners als gevorderden.

Veel mannen verkiezen skeelers boven rolschaatsen. Dit omdat skeelers kunnen worden gebruikt voor verschillende skate sporten en omdat ze meer stabiliteit geven, wat ze geschikter maakt voor hoge snelheden. Bovendien hebben veel skeelers een neutraler en zelfs mannelijker ontwerp dan gewone rolschaatsen.

Frames voor heren skeelers

De meeste heren skeelers hebben een composiet of een aluminium frame, maar omdat een normaal kunststof frame alleen wordt aangeraden voor een gebruiker met een gewicht onder de 80 kg, is het meestal een goed idee om een ​​aluminium frame te kiezen. Omdat een composiet frame zachter en niet zo direct is als een aluminium frame, is er meer weerstand en moet je harder werken om vaart te krijgen. Een aluminium frame is meestal harder dan een kunststof frame, wat meer stabiliteit biedt en de inline skates sneller maakt. Echter, agressieve skates worden vaak geproduceerd met een sterk kunststof frame, omdat dat soort frames geschikter zijn voor trucjes.

Een algemeen kenmerk van de heren skeelers in deze categorie is de hoge schoen die zowel comfort als een goede enkel ondersteuning biedt. Ze zijn gemaakt voor buiten gebruik, geschikt voor lichaamsbeweging en normaal vervoer van A naar B. Als je op zoek bent naar heren skeelers voor work-out of om gewoon voor je plezier op te rijden, zul je het geschikte model hier zeker kunnen vinden.

Skeelers met of zonder rem?

De meeste heren skeelers in deze categorie hebben een rem aan de achterkant van de skate. Als je een beginner bent of skeelers gebruikt voor trainingen dan is het een goed idee om inline skates met een rem te kiezen. Als je je skeelers wilt gebruiken voor snelheid of roller hockey, kun je beter naar een model zoeken dat specifiek ontworpen is voor deze sport. Deze modellen hebben vaak geen rem, omdat ze snel in de weg zitten. Bovendien is een rem overbodig als je rem vaardigheden zijn ontwikkeld.

Houd onze handleiding in de gaten: Aankoop van skates, voor tips om het juiste model te vinden.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden