MENU
×

Heren inline skates

  Filter
Kleur
Merken
Schoenmaat
Wieldiameter
Frame materiaal
Schoen/schaal type

Hier vindt je heren inline skates en inline skates voor oudere jongens. De inline skates voor heren in deze categorie zijn fitness skates, dat houdt in dat ze geschikt zijn voor work-out skaten. Je kunt heren skates vinden voor zowel beginners als gevorderden.

Veel mannen verkiezen inline skates boven rolschaatsen. Dit omdat inline skates kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten van skaten en omdat ze meer stabiliteit geven, wat ze geschikter maakt voor hoge snelheden. Bovendien hebben veel inline skates een neutraler en zelfs mannelijker ontwerp dan gewone rolschaatsen.

Frames voor inline skates voor heren

De meeste heren inline skates hebben een kunststof of een aluminium frame, maar omdat een gewoon kunststof frame alleen wordt aangeraden voor een gebruiker met een gewicht onder 80 kg, is het meestal een goed idee om een ​​alu frame te kiezen wanneer je heren skates koopt. Omdat een kunststof frame zachter is dan een aluminium frame, is er meer weerstand en moet je harder werken om vaart te krijgen. Een alu frame is meestal harder dan een kunststof frame, wat meer stabiliteit biedt en de inline skates sneller maakt. Echter, agressieve skates worden vaak geproduceerd met een sterk kunststof frame omdat dat soort frames geschikt zijn voor tricks.

Een algemeen kenmerk van de inliners in deze categorie is de hoge boot die zowel comfort als een goede enkel ondersteuning biedt. Ze zijn gemaakt voor buiten gebruik, geschikt voor lichaamsbeweging en normaal transport van A naar B. Als je op zoek bent naar heren skates voor work-out, zul je het geschikte model hier zeker vinden.

Inline skates met of zonder rem?

De meeste heren inline skates in deze categorie hebben een rem aan de achterkant van de skate. Als je een beginner bent of inline skates gebruikt voor training dan is het een goed idee om inline skates met een rem te kiezen. Als je je inline skates wilt gebruiken voor snelheid of roller hockey, kun je beter voor een model kijken dat specifiek ontworpen is voor deze sport. Deze modellen hebben vaak geen rem, omdat ze snel in de weg zitten. Bovendien is een rem overbodig als je rem vaardigheden zijn ontwikkeld.

Vergeet niet dat we je een alternatieve maat opsturen - kosteloos - indien je dit wenst! Houd een oogje op onze handleiding: Aankoop van skates , voor tips om het juiste model te vinden.