MENU
×

Heren Skeelers

  Filter
Kleur
Merken
Schoenmaat
Wieldiameter
Frame materiaal
Schoen/schaal type
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Hier vindt je heren skeelers en skeelers voor oudere jongens. De heren skates in deze categorie zijn fitness skates, dat houdt in dat ze geschikt zijn voor een work-out skate. Je kunt heren skeelers vinden voor zowel beginners als gevorderden.

Veel mannen verkiezen skeelers boven rolschaatsen. Dit omdat skeelers kunnen worden gebruikt voor verschillende skate sporten en omdat ze meer stabiliteit geven, wat ze geschikter maakt voor hoge snelheden. Bovendien hebben veel skeelers een neutraler en zelfs mannelijker ontwerp dan gewone rolschaatsen.

Het frame van de heren skeelers

De meeste heren skeelers hebben een kunststof of een aluminium frame, maar omdat een normaal kunststof frame alleen wordt aangeraden voor een gebruiker met een gewicht onder de 80 kg, is het meestal een goed idee om een ‚Äč‚Äčaluminium frame te kiezen. Omdat een kunststof frame zachter is dan een aluminium frame, is er meer weerstand en moet je harder werken om vaart te krijgen. Een aluminium frame is meestal harder dan een kunststof frame, wat meer stabiliteit biedt en de inline skates sneller maakt. Echter, agressieve skates worden vaak geproduceerd met een sterk kunststof frame, omdat dat soort frames geschikter zijn voor tricks.

Een algemeen kenmerk van de heren skates in deze categorie is de hoge schoen die zowel comfort als een goede enkel ondersteuning biedt. Ze zijn gemaakt voor buiten gebruik, geschikt voor lichaamsbeweging en normaal transport van A naar B. Als je op zoek bent naar heren skates voor work-out, zul je het geschikte model hier zeker kunnen vinden.

Skeelers met of zonder rem?

De meeste heren skeelers in deze categorie hebben een rem aan de achterkant van de skate. Als je een beginner bent of skeelers gebruikt voor trainingen dan is het een goed idee om inline skates met een rem te kiezen. Als je je skeelers wilt gebruiken voor snelheid of roller hockey, kun je beter naar een model zoeken dat specifiek ontworpen is voor deze sport. Deze modellen hebben vaak geen rem, omdat ze snel in de weg zitten. Bovendien is een rem overbodig als je rem vaardigheden zijn ontwikkeld.

Houd onze handleiding in de gaten: Aankoop van skates , voor tips om het juiste model te vinden.