×
Menu

Kinderskischoenen

  Filter
Merken
Maat

Goed te weten

Het is zeer belangrijk om de juiste kinderskischoenen hebben, zodat uw kind plezier in het skiën heeft. Omdat de buitenkant van de skischoen uit hard plastic bestaat, is het belangrijk dat de binnenschoen een goede pasvorm en comfortabele voering heeft. Kinderskischoenen van goede kwaliteit hebben meestal een goede voering die voor comfort zorgt en de voet warm houdt.

De juiste maat kinderskischoenen

Als kinderen plezier willen hebben met het skiën, is het belangrijk dat de schoenen niet te klein zijn, want dan zal uw kind koude voeten en schaafwonden krijgen. Veel kinderskischoenen zijn verstelbaar, zodat ze meerdere maten bevatten en kunnen meegroeien met de kinderen.

Skischoenen gespen

De meeste van onze skischoenen hebben 3-4 gespen, die ervoor zorgen dat de voet goed vast zit. Echter, de meeste skischoenen voor kinderen hebben slechts twee gespen. Twee gespen zijn genoeg om een kleine kindervoet goed vast te zetten en het is makkelijker om de schoen aan en uit te trekken. De gespen zijn meestal gemaakt van plastic, maar op de pro skischoenen ze zijn vaak gemaakt van metaal.

Op deze pagina vindt je ons gehele assortiment van kinderskischoenen.

SkatePro