MENU
×

Kinderskischoenen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
Flex
Binnenschoen details

Het is zeer belangrijk om de juiste kinderskischoenen hebben, om voor een ​​goede ski-ervaring voor de kleintjes te zorgen. Omdat de buitenkant van de skischoen uit hard plastic bestaat, is het belangrijk dat de binnenschoen een goede pasvorm heeft en een goed comfort. Een kwaliteit skischoenen voor kinderen heeft meestal een goede binnenschoen die een fijne ervaring garandeert en de voet warm houdt.

Het kiezen van de skischoen maat

Als kinderen een goede ervaring willen hebben met het skiën, is het belangrijk dat de schoenen niet te klein zijn, want dan zal het kind koude voeten en schaafwonden krijgen. Veel kinderskischoenen zijn verstelbaar, zodat ze meerdere maten bevatten en kunnen meegroeien met de kinderen. Daarom is het belangrijk om de juiste maat te kiezen voor nieuwe skischoenen, niet te klein of te groot, want dit kan anders een goede skivakantie verpesten als het formaat onjuist is.

Skischoenen gespen

De meeste van onze skischoenen hebben 3-4 gespen, die voor een goede grip van de voet zorgen. Echter, de meeste skischoenen voor kinderen hebben slechts twee gespen. Het geeft een goede grip op kleine voeten, en ze zijn ook makkelijker vast te maken. De gespen zijn meestal gemaakt van plastic, maar in pro skischoenen ze zijn vaak gemaakt van metaal.

Op deze pagina vindt je ons gehele assortiment van kinderskischoenen.