Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Roller Ski onderdelen

Roller ski uitrusting en onderdelen

Zoals je bij elk transport voertuig hebt, hebben de roller ski's ook onderhoud nodig. Je zult de levensduur van je materiaal vergroten, echter is het normaal dat je na verloop van tijd je onderdelen zult moeten vervangen. Lagers zullen waarschijnlijk het eerste onderdeel zijn dat je moet vervangen. De lagers van de roller ski's zijn, in tegenstelling tot skateboards, stuntsteppen en skates, een stuk groter. Een ander verschil is dat het achterwiel een ander soort lager kan hebben, het zogenaamde 'needle' lager.

Naast de lagers, vindt je in deze categorie alles wat je nodig hebt om je roller ski's rollende te houden. We adviseren altijd om na gebruik van je roller ski's wat tijd te nemen en ze goed schoon te maken. Het geeft je volgende rit weer een fijn gevoel en je vergroot de levensduur van het materiaal.

Sommige gebruikers hebben een rollerski rem nodig

Er zijn verschillende remmen verkrijgbaar voor roller ski's, echter gebruiken niet alle gebruikers een rem. Je hebt verschillende manieren om met de juiste techniek tot stilstand te komen. Voor beginners adviseren we wel om een rem te gebruiken, zodat je kunt oefenen met de remtechnieken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden