×
MENU

Rugtassen

We hebben tassen voor alle doeleinden

Heb je een skate tas nodig voor het vervoer van je roller skates, rolschaatsen of gewone schaatsen door de stad, of juist een fanny pack om je mobiel, sleutels of portemonnee te dragen als je aan het schaatsen bent of om gewoon mee te chillen? Zoek je toch meer naar een rugzak voor je laptop, tablet en boeken voor nar school of werk, of wellicht ben je op zoek naar een robuuste tas om je uitrusting naar een ander land of over een lange afstand te vervoeren? We hebben alles wat je nodig hebt!

We weten hoe belangrijk het is om je uitrusting veilig en comfortabel mee te nemen. In onze zeer grote collectie hebben met verschillende soorten tassen, je vindt er allerlei maten en modellen, van fanny packs tot grote reistassen met wielen en zakken om ski's en snowboards te vervoeren.

In onze ski en snowboard categorie vind je ook zakken en riemen die gemaakt zijn voor hoge prestatie sporten zoals cross country skiën en roller skiën waar gewicht, vorm, pasvorm en bruikbaarheid belangrijk zijn.

Gemaakt om slijtage te weerstaan

Al onze tassen hebben een ding gemeen. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en gemaakt om tegen tegen een stootje te kunnen waar ze aan blootgesteld worden.

In deze categorie zul je verschillende merken tegenkomen, zoals Douchebags, Herschel, Burton, Dakine, SkiGo, Globe en nog vele anderen. Allemaal uitgekozen, omdat dit de sterke merken zijn als je kijkt naar kwaliteit, ontwerp en prijs.

Van skate zakken tot funny packs en rugzakken tot ski. snowboard en reistassen. Ongeacht welke tas je ook zoekt, we hebben de juiste tas voor je.