×
Menu

Rugtassen

We hebben tassen voor alle doeleinden

Heb je een skate tas nodig voor het vervoer van je roller skates, rolschaatsen of gewone schaatsen door de stad, of juist een fanny pack om je mobiel, sleutels of portemonnee te dragen als je aan het skaten bent of om gewoon mee te chillen? Zoek je toch meer naar een rugzak voor je laptop, tablet en boeken voor naar school of werk, of wellicht ben je op zoek naar een robuuste tas om je uitrusting naar een ander land of over een lange afstand te vervoeren? We hebben alles wat je nodig hebt!

We weten hoe belangrijk het is om je uitrusting veilig en comfortabel mee te nemen. In onze uitgebreide collectie hebben we verschillende soorten tassen. Je vindt er allerlei maten en modellen, van heuptasjes tot grote reistassen met wielen en tassen om ski's en snowboards te vervoeren.

In onze ski- en snowboardcategorie vind je ook tassen en riemen die gemaakt zijn voor hoge prestatie sporten zoals cross country skiën en roller skiën, waar gewicht, vorm, pasvorm en bruikbaarheid belangrijk zijn.

Gemaakt om slijtage te weerstaan

Al onze tassen hebben een ding gemeen. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en gemaakt om tegen een stootje te kunnen waar ze aan blootgesteld worden.

In deze categorie zul je verschillende merken tegenkomen, zoals Douchebags, Herschel, Burton, Dakine, SkiGo, Globe en nog vele anderen. Allemaal uitgekozen, omdat dit de sterke merken zijn als je kijkt naar kwaliteit, ontwerp en prijs.

Van skatetassen, fanny packs en rugzakken tot ski, snowboard en reistassen. Ongeacht welke tas je ook zoekt, we hebben de juiste tas voor je.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden