Kerst
Bestellen t/m 19 dec.  -  Lees meer
×
MENU

Remblokken voor rolschaatsen

  Filter

Vervang de rolschaats rem voordat deze helemaal versleten is

In deze categorie vind je onze selectie rolschaats remmen. De meeste rolschaatsen komen met een voorgemonteerde rem.

De remmen zijn een belangrijk onderdeel van een setje rolschaatsen, en het is één van de onderdelen die door gebruik verslijten. Dit is normaal. De rolschaats rem is gemakkelijk te vervangen. Je hebt slechte wat gereedschap en een paar minuten tijd nodig. Er is geen enkele reden om je rolschaatsen naar de skate shop te brengen om dit te laten doen, omdat het super eenvoudig zelf te doen is.

Een goede tip is om niet te wachten totdat de rem van je rolschaats helemaal versleten is voordat je hem vervangt. Al je wacht tot het laatste moment kan het moeilijker zijn om de rem er vanaf te halen. Als dit al gebeurd is kun je onze klantenservice team even bellen, zij hebben waarschijnlijk nog wel een aantal tip over hoe je de rem los kunt krijgen.

We hebben ook remmen voor de achterkant

De meeste remblokken in ons assortiment zijn universeel en passen op bijna alle rolschaatsen die te krijgen zijn. Je vindt hier ook een aantal remblokken voor de achterkant van een rolschaats. Dit is een extra veiligheidsvoorziening en wordt erg gewaardeerd door degene die veel door het verkeer skaten.

In tegenstelling tot inline skates & skeelers moeten alle rolschaatsen een voorgemonteerde rem hebben. In deze categorie vind je enkel de rolschaats rem. Als je op zoek bent naar een rem voor je skeelers of inline skates kun je in deze categorie een kijkje nemen.