MENU
×

Inlegzolen

  Filter
Merken
Maat
Schoenmaat

Zooltjes geven je extra comfort en zorgen voor je voeten

Ervaring met zere voeten of wellicht zelfs pleisters na een lage dag skiën of lopen? Weg met deze bijeffecten en schaf kwalitatief hoge zooltjes aan.

In deze categorie vind je ook zooltjes, die je voeten warm houden. Deze zooltjes zijn gemaakt om je voeten warm en droog te houden, tijdens het skiën of snowboarden. Daarnaast hebben ze een unieke mogelijkheid om ze te verwarmen, zodat ze gemakkelijker naar de vorm van je voet vormen.

Het maakt niet uit naar wat voor zool je opzoek bent, je zult het vinden in deze categorie. Voor elke voet een geschikt zooltje.

Houd je zolen in topvorm

Natuurlijk slijten zolen na verloop van tijd, echter hebben we wat advies om de levensduur te vergroten.

  • Na een lange dag skiën of lopen, is het verstandig om je zolen uit de schoenen/boots te halen. Je zweet natuurlijk in je schoenen en door de zolen er regelmatig uit te halen, zorg je dat deze toch in topvorm blijven.
  • Je zult de zolen naar alle waarschijnlijkheid soms moeten wassen. Wanneer je dit besluit, adviseren we om ze met de hand te wassen en ze in de droge lucht te laten drogen, voordat je ze terug stopt in de schoenen/boots.

Het is daarnaast verstandig om regelmatig te kijken of je zolen achteruitgaan, zodat je ze kunt vervangen. Een vuistregel, die wij hanteren, is dat je zolen normaal gesproken maximaal een jaar het volhouden, voordat je ze zult moeten vervangen.