Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Inlegzolen

Gebruik een paar skateboard inlegzooltjes om voor je voeten te zorgen

Ervaring met zere voeten of wellicht zelfs blaren na een lage dag skateboarden of misschien een lange werkdag, waar je veel kilometers hebt gelopen? Weg met deze bijeffecten en krijg veel comfort met een paar kwalitatieve aftermarket zooltjes.

Het maakt niet uit naar wat voor zool je opzoek bent, je zult het hier vinden. We hebben inlegzooltjes voor mensen met verschillende voetvormen als mensen met een hoge of platte voetholtes.

Houd je skateboard inlegzolen in topvorm

Natuurlijk slijten inlegzolen na verloop van tijd, echter hebben we wat advies om de levensduur te vergroten.

  • Na een lange dag skateboarden of lopen, is het verstandig om je zolen uit de schoenen/boots te halen. Je zweet natuurlijk in je schoenen en door de zolen er regelmatig uit te halen, zorg je ervoor dat het opgehoopte vocht tussen de zool en de schoen kan verdampen.
  • Je zult de skateboard zolen naar alle waarschijnlijkheid soms moeten wassen. Wanneer je dit besluit, adviseren we om ze met de hand te wassen met een zacht wasmiddel en ze in de droge lucht te laten drogen, voordat je ze terug stopt in de schoenen/boots.

Het is daarnaast verstandig om regelmatig te kijken of je zolen achteruitgaan, zodat je ze kunt vervangen. Een vuistregel, die wij hanteren, is dat je zolen normaal gesproken maximaal een jaar het volhouden, voordat je ze zult moeten vervangen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden