Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Skateboard Helmen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
In maat verstelbaar
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Skateboard helmen redden hersenen

Vaak horen we de zin, "Skateboarding redde mijn leven", echter, het is nog steeds een actiesport en het risico op een blessure is redelijk hoog. Dus als je jezelf flink wat problemen wilt besparen, is het dragen van een skateboard helm verplicht.

Een skate helm is gemaakt om klappen op te vangen en je in je vooruitgang te helpen

Het is niet lastig voor te stellen dat de impact tijdens skateboarding zeer serieus kan zijn omdat we het hebben over een harde ondergrond zoals een betonnen park bowl, een straat van asfalt of een metalen rail. Die wil je allemaal niet in de buurt van je schedel hebben dus kun je beter voor een skate of longboard helm zorgen.

Daarnaast, als je weet dat je veilig bent, voel je je vaak meer ontspannen en is het eenvoudiger om je angst los te laten en echt beter te presteren.

Multifunctionele skateboarding helmen

En omdat de ondergrond een van de hardste is tijdens skateboarding, zijn de helmen vaak gemaakt met multifunctionele gebruikskarakteristieken. Dit betekent dat je de skate helm ook kunt gebruiken voor fietsen, steppen en gelijksoortige rolsporten. Zorg er gewoon voor dat je de certificering van je skateboarding helm controleert.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden