×
Menu

Accessoires voor langlauf bindingen

Ski binding schroeven en andere accessoires

Wanneer je op Google begint te zoeken naar ski bindingen, word je overladen met veel informatie. Het zal erg lang duren, voordat je alle informatie over verschillende ski bindingen hebt gevonden en begrepen. Wanneer je bij deze categorie bent uitgekomen, weet je naar alle waarschijnlijkheid al een hele hoop.

In deze categorie vind je bijvoorbeeld een NIS plaat. Een NIS plaat is op veel ski's al voorgemonteerd en worden NNN bindingen op gemonteerd. Je zult verder nog verschillende ski binding schroeven vinden en SNS adapters.

Wanneer je een paar ski's hebt met een NIS montage plaat en je hebt toch een SNS compatibele binding aangeschaft, zou je het mogelijk kunnen maken om alles te laten passen. Je moet dan een SNS adapter aanschaffen. De ski binding schroeven zullen inclusief zijn.

Let op bij de flexor

Wat je ook zult vinden in deze categorie is een product, genaamd 'Flexor'. Er zijn over het algemeen 2 type flexors. Eentje is geschikt voor de skate stijl en de andere voor de klassieke. Rottefella heeft de Xcelerator Flexor ontworpen, die het mogelijk maakt om tussen de 2 verschillendestijlen te wisselen met het gebruik van dezelfde flexor. Een flexor is een ideaal product, wanneer je zo min mogelijk wilt meenemen tijdens je trips en een erg lichte setup wilt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden