×
MENU
×

Skate Onderdelen & Accessoires

Al je skate onderdelen vind je hier

Wees goed voorbereid! Er is niks erger dan halverwege je skate trip in het skatepark of over de straat op te moeten geven omdat je materiaal het begeeft. Een gebroken as of een blokkerend lager kunnen gemakkelijk je skate plannen in het water doen vallen. Gelukkig hebben wij alle standaard skeeler en skate onderdelen om je de hele dag op je skeelers te houden.

Op deze pagina vind je alle skate onderdelen en accesoires die je nodig hebt om je inline skates te kunnen onderhouden en als nieuw tevoorschijn te laten komen. Je vindt hier alles van de groters skate onderdelen zoals wielen en remmen tot de kleinere onderdelen zoals lagers en afstandshouders.

Voor het onderhouden en schoonmaken van je skates kun je verschillende olies en sprays vinden die speciaal voor skate gemaakt zijn. Als je van slalom skaten houdt hebben we ook kegels voor jouw om je slalom skills te oefenen. En voor meer comfort in je inline skates kun je losse inlegzolen en voeringen kopen voor een perfecte pasvorm.

Zowel skeeler, skate als rolschaats onderdelen

Na het verschijnen van de rolschaats zijn er veel verschillende skates voor het asvalt ontwikkelt. Wij hebben natuurlijk onderdelen voor alle merken inline skates en rolschaatsen.

Dit is slechts de startpagina voor skate onderdelen, je kunt dus klikken op de categorie waar je naar opzoek bent om ons gehele assortiment te bekijken.