×
Menu

Skeeler Onderdelen

Al je skeeler onderdelen vind je hier

Wees goed voorbereid! Er is niks erger dan halverwege je trip naar het skatepark of over het asfalt op te moeten geven omdat het materiaal van je skeelers het begeeft. Een gebroken as of een blokkerend lager kunnen gemakkelijk je skate plannen in het water doen vallen. Gelukkig hebben wij alle standaard skeeler en skate onderdelen om je de hele dag op je skeelers te houden.

Op deze pagina vind je alle skate onderdelen en accessoires die je nodig hebt om je inline skates of skeelers te kunnen onderhouden. Je vindt hier alles van de groters skate onderdelen zoals wielen en remmen tot de kleinere skeeler onderdelen zoals lagers en afstandhouders.

Voor het onderhouden en schoonmaken van je skates kun je verschillende oliën en sprays vinden die hier speciaal voor gemaakt zijn. Als je van slalom skaten houdt hebben we ook kegels voor jouw om je slalom vaardigheden te oefenen. En voor meer comfort in je inline skates kun je losse inlegzolen, footies en voeringen kopen voor een perfecte pasvorm.

SkatePro