×
Menu

Helmen - Surf

Goed te weten

Ja, je hebt er ook een nodig in het water

Er zijn veel voordelen met het dragen van een helm. Het ligt er natuurlijk aan welke sport het voor gebruikt wordt, echter is een helm altijd een betere optie dan geen helm. Of je nou op het water bent wakeboarden, kayaken of waterskiën, je moet je hoofd goed beschermen. Voor dit doel, hebben we verschillende oplossingen.

Wanneer je de juiste helm voor een bepaalde sport zoekt, moet je aan 3 dingen denken:

  • Je moet de juiste helm kiezen, die bij je sport past
  • Meet je hoofd op de juiste manier op
  • Zoek een helm met de juiste veiligheidsnorm (al onze helmen hebben een certificaat/norm)

Een Wakeboard Helm

Een wakeboard helm is een standaard helm. De buitenkant is hard en heeft een voering, die van een zachter materiaal is. De helm zorgt voor een goede weerstand en heeft een fijn comfort.

Je kunt een wakeboard helm vergelijken met een fietshelm. Het heeft een halve shell en bedekt de bovenkant van het hoofd, je voorhoofd en de achterkant van je hoofd. Je kunt helm 'vastmaken' met een riempje om je hoofd naar je kin. Je gezicht, nek en oren worden niet beschermd.

Let op het certificaat

Het is erg belangrijk om naar het certificaat van de helm te kijken, aangezien niet alle helmen dit hebben. Op onze website hebben alle helmen een certificaat en zorgen voor een goede bescherming. Je kunt er dus vanuit gaan dat wanneer je een bepaalde helm bij ons aanschaft, dat het goedgekeurd is en een goede bescherming biedt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden