Sinterklaas
Bestellen t/m 1 dec.  -  Lees meer
×
Menu

Skate wax

Skate Wax - Voor gladde slides en grinds

Skate Wax helpt je skateboard slides en grinds makkelijker te doen wanneer je trucs doet. Je wrijft de skateboard wax op het oppervlak dat je gaat gebruiken om op te rijden, of wrijf het onder je skateboard, om wrijving te verminderen. Met behulp van skate wax verminder je de wrijving, door het invullen van gaatjes en oneffenheden op een harde ondergrond. Hierdoor wordt het makkelijker om trucs te leren zonder te vallen.

Ervaren skaters gebruiken skateboard wax

Skateboard wax wordt vaak gebruikt door ervaren skaters die graag hun sliding en grinding vardigheden willen verbeteren wanneer ze op ramps rijden of grinden op rails. Er zijn tal van metalen rails op bankjes, trappen en in skateparken, die gebruikt kunnen worden voor grinding en sliding op je skateboard, maar deze metalen objecten hebben vaak ruwe oppervlakken.
Om deze ruwe oppervlakken een beetje minder ruw te maken, wordt skate wax gebruikt. Het doen van slides en grinds op je skateboard wordt makkelijker op een gladde ondergrond zonder weerstand. Ook is het risico om te vallen lichtelijk vermindert.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden