MENU
×

Dancing Longboards

  Filter
Merken
Deck lengte
Deck breedte
Deck materiaal
Wieldiameter

Dancing longboard - Laat je artistieke kant zien

Dancing longboard of dancer board is gemaakt om jezelf te verplaatsen met stijl. Ze zijn geweldig als je echt artistiek wilt zijn en letterlijk wilt dansen tijdens het rijden op je board. Met een dancer longboard krijg je de kans om creatief te zijn op je board, door dancing stunts uit te voeren zoals cross stepping, walk the plank, the lookback en andere dans bewegingen die je kunt bedenken.

Dancer longboard decks - voor Boardwalking

Het deck van het dancing longboard is meestal lang, wat je een platform geeft met voldoende ruimte om heen en weer te lopen op het board, terwijl je je bewegingen maakt. Je kunt kiezen voor een stijver of flexibeler deck, afhankelijk van je stijl. Stijve decks zijn optimaal voor Boardwalking terwijl decks met meer flex zorgen voor meer bounce als je pompt en geven je dat surfy gevoel. De dansstijl is geïnspireerd door Boardwalking, bekend van het surfen, waar surfers hun surfplank aanpassen aan de golven, om het meeste uit de golven te krijgen.

Dansen gemixt met freestyle

Zoals met vele andere manieren van longboarding, kan dancing ook worden gecombineerd met andere stijlen, zoals met freestyle In dit geval. Je combineert dan de artistieke danspassen met skateboard stunts zoals de tiger claw, G-turn, boneless en de shove-it. Het gaat allemaal om creatief zijn en je artistieke kant te uiten, door te dansen op je longboard.

We hebben dancing longboards van de beste merken waaronder Bones, BTFL, Elixir, Globe, Mindless, Rayne, Rellik, Tempish en Loaded.