×
Menu

Aggressive Skate Onderdelen

De beste aggresive skates onderdelen

Het leven van een setje aggresive skates is hard! Crashes, sprongen en grinds laten snel hun sporen na op alle onderdelen. Gelukkig zijn de meeste onderdelen van een setje aggressive skates te vervangen en dus hoef je niet elk jaar nieuwe skates te kopen. Je vindt hier ook de zeer populaire anti-bacteriële spray, wat zeer goed werkt tegen ongewenste geurtjes uit je skates. Dit helpt ook de levensduur van je aggressive inline skates te verlengen.

Een scheve grind die je uit balans gooit, waardoor je crasht kan je één van je gespen kosten. Gelukkig zijn de sluitingen niet duur en hebben we een grote verscheidenheid aan gespen die perfect op je aggressive inline skates passen.

In deze categorie vind je reserve onderdelen en accessoires voor je aggressive skates. We hebben alles van onderdelen zoals spacers, cuff-bouten en assen tot accessoires zoals veters en insignes.

De meeste aggressive skate onderdelen in deze categorie zijn universeel en passen op alle aggressive skates. Maar als je niet helemaal zeker bent of het onderdeel op jouw skate past, aarzel dan niet om ons even op te bellen. Onze klantenservice staat klaar om je te woord te staan en doen absolute hun best om je door het proces te helpen.

Veel nieuwe producten

We zijn sinds kort gaan samenwerken met het skate magazine Be-mag.com en daarom hebben we nu een grote collectie verschillende merchandise in deze categorie van Be-mags website.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden