Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Aggressive Skate Onderdelen

Koop de beste aggressive skate onderdelen

Een paar aggressive skates krijgen veel te verduren met alle jumps, grinds en soms de crashes die je maakt. Gelukkig zijn de meeste onderdelen van je aggressive inline skates vervangbaar. Dus je hoeft niet meteen een heel nieuw paar stunt skates te kopen als slechts één onderdeel kapot of versleten is. Op deze pagina vind je een overzicht van ons brede assortiment aggressive skate accessoires en onderdelen die kunnen worden gebruikt om je skates weer als nieuw aan te laten voelen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de onderdelen passen op je huidige setup. Het is niet altijd zo dat een vervangend onderdeel van hetzelfde merk moet zijn als je bestaande skates, veel producten zijn namelijk universeel. Maar, controleer altijd de productbeschrijving voordat je een onderdeel aanschaft, zodat je zeker weet dat het past.

Naast onderdelen in de beste staat, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste Skate Bescherming hebt voordat je de straat of het skatepark op gaat.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden