Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Hoofdlamp

Verlicht je pad met een hoofdlamp voor tijdens het hardlopen.

Ervaar de ultieme vrijheid met een hardloophoofdlamp. Of je nu voor een marathon aan het trainen bent of hardlopen als recreatieve sport beoefend om in conditie te blijven, een LED hoofdlamp is een essentieel onderdeel van je hardloopuitrusting.

Een hoofdlamp is handig in de wintermaanden wanneer het snel donker wordt of als je aan cross country lopen doet, waardoor je soms 's nachts loopt. Hoe dan ook is een hardloophoofdlamp een goede manier om je mogelijkheden in het hardlopen in het bos of in het park uit te breiden naar de vroege ochtend of de schemering in de zomermaanden.

Lumen - De cruciale factor om te besluiten hoe sterk het licht van je hoofdlamp is


Als je door onze selectie van hoofdlampen heen kijkt, kom je een nummer tegen gevolgd door de term Lumen. Hoe hoger het nummer is, hoe sterker de helderheid is. LED hoofdfakkels in het bereik van 80 lumen tot 5.000 lumen.

80 lumens is geschikt voor een nachtwandeling, maar als je in het pikkedonker in het bos aan het rennen bent, kan ons topmodel van 5.000 lumen je pad verlichten. Denk eraan dat je een LED hoofdlamp met een hoger lumen nummer nodig hebt als je je op hogere snelheden voortbeweegt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden