×
Menu

Stuntstep Wielen

  Filter
Kleur
Merken
Diameter
Kern ontwerp
Wielkernbreedte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Stuntstep wielen - Basis materieel

Wielen voor de stuntstep zijn zeer belangrijk. Ze bepalen hoe soepel en snel je stuntstep reageert en rijdt. Op deze pagina kun je een grote selectie vinden van stepwielen van hoge kwaliteit. Misschien ben je op zoek naar een kleurrijke set wielen die je rijstijl matchen of je bent op zoek naar een setje wielen die meer grip bieden. Wat je ook nodig hebt, in deze categorie vind je waar je naar op zoek bent.

Stuntstepwielen krijgen heel wat te verduren, en moeten daarom zo sterk mogelijk zijn.

De kern (core) van de stepwielen zijn meestal gemaakt nylon en aluminium.

Stuntstep wielen met een aluminium kern zijn vaak beter bestand tegen impact. Ze zijn ook een stuk duurder dan wielen met een nylon kern, maar nadat je eenmaal een setje aluminium wielen hebt gebruikt, zul je merken dat het de investering absoluut waard is.

Als je een nieuw setje stuntstep wielen moet uitzoeken is het belangrijk om te bedenken in welke omgeving je ze gaat gebruiken. Gebruik je ze vooral voor het skatepark, ramps, en verts, dan kun je beter voor hardere wielen gaan. Gebruik je je stuntstep voornamelijk voor vervoer van A naar B, dan is het beter om een zachter stuntstep wiel te kiezen, omdat dit comfortabeler rijdt.

Stuntstep wiel compatibiliteit

Stuntstep wielen worden gemaakt in verschillende afmetingen. De meest voorkomende zijn de wielen met een diameter van 100mm en 110mm. Maar niet alle wielen passen op alle stuntsteppen. Controleer welke maat compatibel is met jouw stuntstep voordat je nieuwe wielen aanschaft.

Let op: De meeste stuntstepwielen worden verkocht inclusief lagers en spacers, tenzij dit in de productomschrijving en specificaties staat vermeld.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden