×
Menu

Stuntstep Wielen

  Filter
Kleur
Merken
Diameter
Kern ontwerp
Wiel kern breedte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Stuntstep wielen - Basis materieel

Wielen voor de stuntstep zijn zeer belangrijk. Ze bepalen hoe soepel en snel je stuntstep reageert. Op deze pagina vind je een grote selectie van step wielen van hoge kwaliteit. Misschien ben je op zoek naar een kleurrijke set wielen die je rijstijl matchen of je bent op zoek naar een setje wielen die meer grip bieden. Wat je ook zoekt in deze categorie vindt je waar je naar op zoek bent.

Stuntstep wielen moeten stevig genoeg zijn om alle belasting die je er op uitoefent tijdens de stunts aan te kunnen.

Het basismateriaal voor de step wielen zijn meestal nylon en aluminium.

Stuntstep wielen met een aluminium kern zijn vaak beter bestand tegen schokken. Ze zijn ook een stuk duurder dan de wielen met een nylon kern, maar nadat je eenmaal een setje aluminium wielen gebruikt hebt zul je zien dat het zeker de investering waard is.

Als je een nieuw setje stuntstep wielen moet uitzoeken is het belangrijk om te bedenken in welke omgeving je ze gaat gebruiken. Gebruik je ze vooral voor indoor skate parken, ramps en verts dan kun je beter voor een hardere set wielen gaan. Gebruik je je stuntstep voornamelijk voor vervoer van A naar B, dan is het beter om een zachter stuntstep wiel te kiezen, omdat dit lekkerder rijdt.

Stuntstep wiel compatibiliteit

Stuntstep wielen worden gemaakt in verschillende afmetingen. De meest voorkomende zijn de stuntstep wielen van 100 mm en 110 mm. Maar niet alle wielen zijn verenigbaar met alle stuntsteppen. Controleer welke maat compatibel is met jouw stuntstep voordat je nieuwe wielen aanschaft.

Let op: De meeste stuntstep wielen worden verkocht inc. lagers en afstandhouders, tenzij dit duidelijk in de product omschrijving en specificaties staat.

SkatePro