×
Menu

Skateboard rugtassen & tassen

  Filter
Merken
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Wat is een skateboardrugzak?

Skateboardrugzakken zijn ontworpen om al je skateboarduitrusting op één plek te kunnen bewaren. Skaters hebben een hoop verschillende rugzakken om uit te kiezen, veel bekende skatemerken maken dan ook hun eigen collecties voor al je skate-uitrusting. Deze tassen zijn gemaakt om extra comfortabel te zijn tijdens het skaten. Aan de binnenkant hebben ze vaak vele verschillende vakjes, met en zonder rits, zo kun je al je spullen goed organiseren.

Samen met rugzakken van normaal formaat, kun je ook fanny packs, drawstring tassen en grotere plunjezakken krijgen. Skatetassen zijn niet alleen handig voor tijdens skaten! Vaak worden deze tassen gemaakt van polyester en zijn ze te gebruiken in allerlei omstandigheden. Door het gebruikte materiaal zijn dit tassen van hoge kwaliteit. Ze kunnen dan ook gebruikt worden in het dagelijks leven.

Hoe berg je je skateboard op in een rugzak?

Veel van de moderne skateboardrugzakken hebben ingebouwde straps aan de buitenkant van de tas, hiermee kun je het board makkelijk aan de buitenkant van de tas vastmaken. Als je tas deze straps niet heeft dan kun je altijd wat elastische banden of draagriemen gebruiken om je board vast te maken aan je tas. Natuurlijk is er altijd de old-school optie om je board tussen je rug en de schouderbanden in te doen met de griptape richting de tas.

Ga je liever inline skaten? Bekijk dan onze Tassen voor Skaten.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden