×
Menu

Skihelmen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
In maat verstelbaar
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Om mee te beginnen - skihelmen

Dit is de plek waar je de eerste benodigdheden kunt vinden op het gebied van beschermende uitrusting voor de winter, oftewel skihelmen.

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van een skihelm welke veel veranderingen hebben ondergaan op het gebied van design, comfort en duurzaamheid. Nieuwe technologieën en betere beschermingssystemen tegen klappen worden constant uitgebracht zodat er geen excuus is om je hoofd niet veilig te houden.

Snowboardhelmen zijn echter niet alleen gemaakt om je hoofd te beschermen tegen een klap. Ze zijn er ook om je hoofd warm te houden in de bergen. Het dragen van een helm stimuleert je vertrouwen omdat je je veilig voelt, wat betekent dat je het meeste uit een dag kunt halen op de pistes en je dat extra zetje kunnen geven.

De juiste pasvorm van skihelmen

De skihelm moet goed en strak op het hoofd passen en als je je hoofd schudt mag hij niet bewegen. Aan de andere kant moet het niet zo strak zitten dat het irritant of oncomfortabel wordt. Het moet strak op je hoofd zitten en de kinband moet op zijn plek zitten. De diverse fabrikanten hebben verschillende aanbevelingen voor de pasvorm van hun helmen dus let er op dat je deze aanbevelingen opvolgt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden