Kerst
Bestellen vóór 19 dec.  -  Lees meer
×
MENU

Watersport

De laatste jaren hebben we een enorme toename gezien in populariteit van bijna alle watersporten. Dit komt doordat er weinig activiteiten zo opwindend en leuk zijn als een dag in het water liggen om golven te pakken, of door een boot of wind voortgetrokken te worden.

Als je van de zee en van watersporten houdt ben je hier op de juiste plaats. Hier bij SkatePro verkopen we alles wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je favoriete watersport. Kiteboards, waterski's, wakeboarden, SUP's, skimboards en kneeboards.

Als je op zoek bent naar een nieuw wetsuit of bescherming voor je favoriete watersport kun je dit ook in de subcategorieën vinden.

Watersport zowel voor plezier als ontspanning

Er zijn heel veel verschillend watersporten en wij geloven daarom dat er een watersport voor een ieder is. Met de SkatePro geest richten wij ons natuurlijk op de watersporten die zeer intensief en op hoge snelheid gaan.

Maar natuurlijk vind je hier ook gewoon wetsuits and ander allround materiaal dat geschikt is voor iedereen die met watersport bezig is.

Als je voornamelijk geïnteresseerd bent in kitesurfen op hoge snelheid, is het een goed idee om onze selectie te bekijken. Hier vind je veel Hydrofoil boarden, die zorgen dat je iets boven het water komt te "zweven" waardoor je minder weerstand van het water hebt. Daardoor heb je de mogelijkheid om sneller te gaan zelfs in omstandigheden met minder wind.

Het beste watersport merk

We hebben alleen kwaliteitsproducten van de beste en populairste merken in de wereld. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je een board of wetsuit koopt die een aantal jaar meegaat dan kun je het beste hier kijken.