×
Menu

Surf & Watersport

Surfen - de beste manier om van het water te genieten

Als je van de zee en van watersporten in het algemeen houdt ben je hier op de juiste plaats. Hier bij SkatePro verkopen we alles wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je favoriete watersport. Kiteboards, waterski's, wakeboarden, SUP's, skimboards, klassieke surfplaneken en kneeboards.

Als je op zoek bent naar een nieuw wetsuit of bescherming voor je favoriete watersport kun je dit ook in de subcategorieën vinden.

Watersport - plezier en ontspanning

De laatste jaren hebben we een enorme toename gezien in populariteit van bijna alle watersporten - en door een goede reden. Dit komt doordat er weinig activiteiten zo opwindend en leuk zijn als een dag in het water liggen om golven te pakken, of door een boot of wind voortgetrokken te worden. Het gaat allemaal om de branding!

Er zijn heel veel verschillend watersporten en wij geloven daarom dat er een watersport voor een ieder is. In de SkatePro geest richten wij ons natuurlijk op de watersporten die zeer intensief en op hoge snelheid gaan.

Dat gezegd hebbende vind je hier natuurlijk ook gewoon wetsuits en ander allround materiaal dat geschikt is voor elk onderdeel in de watersport.

Als je voornamelijk geïnteresseerd bent in kitesurfen op hoge snelheid, is het een goed idee om onze foil selectie te bekijken. Hier vind je Hydrofoil boarden, die je boven de golven tillen, waardoor je minder weerstand van het water hebt, wat je de mogelijkheid geeft om sneller te gaan zelfs in omstandigheden met minder wind.

De beste watersport merken

We hebben alleen kwaliteitsproducten van de beste en populairste merken in de wereld. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je een board of wetsuit koopt dat een jaren meegaat dan kun je het beste hier kijken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden