MENU
×

Skeeler frames

  Filter
Merken
Wieldiameter
Wielbasis
Montage
Frame type

Heb je een kwalitatief sterk speed skate frame nodig? Dan is het Trinity Frame iets voor jou!

In het speed skaten is snelheid natuurlijk het hoofddoel. Speed skate/skeeler frames zijn gemaakt van aluminium en zijn licht van gewicht, erg stijf, zodat je de beste krachtverplaatsing mogelijk krijgt. Alle speed skate frames bij SkatePro passen op alle beschikbare standaard boots/schoenen, aangezien ze een standaard fitting hebben van 6,5''. Mocht een frame een andere fitting hebben dan kun je dit vinden in de product omschrijving, hier staat vermeld waar de frames dan compatibel mee zijn.

Een Powerslide frame is een 'frame to go for'. Onze mening is dat Powerslide kwalitatief de beste producten voor speed skates maakt op de huidige skate markt. Het beste en snelste frame is het Trinity frame. Het frame kan 3 of 4 grote wielen 'vasthouden'. Ook kun je met dit frame perfect met 125mm wielen skaten.

Mocht je echt het verschil willen maken, moet je voor een Powerslide frame gaan. Je prestatie wordt verhoogd en het heeft daarnaast een geweldig design.

Een aantal jaar geleden zagen we speed skates met 4 tot 8 wielen, echter heeft onderzoek uitgewezen dat het meer frictie geeft en ook het gewicht te hoog is. Een lichtere setup met minder wielen, geeft een betere prestatie.