×
Menu

Stuntstep handvatten

  Filter
Kleur
Merken
Handvat-Lengte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Stuntstep handvatten - comfortabele controle

In deze categorie vind je zeer kleurrijke stuntstep handvatten in verschillende ontwerpen en afmetingen. Stuntstep handvatten geven je de mogelijkheid om je stuntstep te "pimpen" zodat deze meer overeenkomt met je persoonlijkheid en kan ook zeker als blikvanger gebruikt worden in je lokale skatepark.

Stuntstep grips zijn ook zeer belangrijk om meer controle over je stuntstep te krijgen tijdens tricks en landingen. En ze zorgen er ook gelijk voor dat beetje extra comfort tijdens het rijden. De stuntstep grips zijn gemaakt van rubber, schuim of een combinatie van de twee voor extra comfort en veiligheid.

Bar-ends en flenzen

Stuntstep handvatten worden gemaakt door verschillende merken, de twee bekendste zijn Odi en Ethic DTC. Om de zijkant van je bar af te dichten gebruiken sommige merken de zogenaamde bar-ends of plug. Andere merken zijn al compleet afgesloten aan de zijkant of maken gebruik van een flens. Step handvatten met een flens hebben deze ronde schijf aan de binnenkant van de handvatten. Door deze flens is het makkelijker om de bar te grijpen en de controle over het stuur terug te krijgen. Aan de andere kant kan het iets moeilijker zijn om bar spins te maken. Het kan echt een uitdaging zijn om je nieuwe handvatten te monteren. Als je moeite hebt met de montage, probeer dan wat snel vervliegende vloeistof te gebruiken, zoals glassex of alcogel. Dit zorgt ervoor dat de stuntstep grips er zo op glijden, wat je veel tijd bespaart en problemen voorkomt.

SkatePro