Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Snowboardbrillen & Accessoires

Goed om te weten

Snowboardbrillen voor kinderen om goed te zien op de piste

Het dragen van een snowboardbril is essentieel voor kinderen, of het nu hun eerste keer is of ze al enige ervaring hebben. Het helpt kinderen op de piste goed te zien bij sneeuw en zonneschijn is, voorkomt UV-blootstelling en biedt bescherming tegen wind en kou. Veel van de brillen in deze categorie worden beschreven als skibrillen en er is eigenlijk geen verschil tussen de twee. Beiden bieden dezelfde mate van bescherming en kunnen voor beide sporten worden gedragen.

Er is een coole reeks stijlen, dus je kind zal er zeker iets van zijn/haar gading vinden. Houd er echter rekening mee dat de lenskleur niet alleen voor de mooi is. Het heeft in feite te maken met hoeveel licht het doorlaat. Over het algemeen worden donkere lenskleuren gebruikt op heldere dagen en vice versa. Veel lenzen worden echter als universeel aangemerkt en kunnen onder alle weersomstandigheden worden gebruikt. Om meer te lezen over welke lens het beste is voor jouw kind, bekijk dan onze Ideale Ski- en Snowboardbrillen gids.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een snowboardbril voor kinderen?

Naast ervoor te zorgen dat de bril UV-bescherming biedt, is een van de belangrijkste dingen om naar te zoeken de pasvorm. Het is belangrijk dat de brillen goed passen zonder te strak en oncomfortabel aan te voelen. Je moet er ook voor zorgen dat er geen opening ontstaat tussen de helm en de bril, zodat het gezicht tegen alle elementen wordt beschermd.

Vallen maakt deel uit van de reis van elke jonge snowboarder, dus zorg ervoor dat ze volledig beschermd zijn door de aanschaf van een Snowboardhelm.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden