×
Menu

Langlauf Skibindingen - Skating

  Filter
Merken
Compatibel boots
Montageplaten Voor Deze Bindingen

Goed om te weten

Skate ski bindingen voor een geweldige snelheid

Langlauf skating, komt qua gevoel erg overeen met het schaatsen. Wanneer je dit weer vergelijkt met het rolskiën, zul je ook hier veel vergelijkingen vinden. Mede daardoor is het mogelijk om langlauf ski bindingen op je rolski's te plaatsen.

De meeste skate ski bindingen zijn erg licht van gewicht, aangezien ze als hoofddoel het halen van hoge snelheden hebben. Op dit moment hebben we een grote collectie met verschillende skate bindingen van Salomon en Rottefella.

Er zijn een aantal lichtgewichten op de markt, die het overwegen waard zijn. Denk hierbij aan de ' Xcelerator Pro Skate Binding' van Rottefella en de 'SNS Pilot Carbon Rs Ski binding' van Salomon. Rottefella bindingen kunnen gemonteerd worden op een NIS basis plaat, dit maakt het mogelijk om je binding van positie te wijzigen. Wanneer je je binding naar voren beweegt, zul je meer controle creëren en voor meer snelheid kun je deze naar achteren verstellen.

Opzoek naar bindingen, die samengaan met je rolski's?

Langlauf skiërs, die ook van het skiën willen genieten in de zomer, kunnen een setje rolski's aanschaffen en het is mogelijk om je skate bindingen dan te gebruiken op je rolski's.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden