×
Menu

Liners & inlegzolen voor stuntskates

  Filter
Schoenmaat

Goed om te weten

Inline Skate liners - voor optimale ondersteuning en pasvorm

Op deze pagina hebben we selectie liners voor aggressive skates samengesteld. Deze skate voering helpt je om de juiste pasvorm en ondersteuning in je skate te krijgen. Als de voering van je aggressive skate versleten is kun je deze altijd vervangen voor een nieuwe, dit geeft je ook gelijk eht gevoel dat je een nieuw set skates aantrekt. De voering van een skate kun je verwijderen om te wassen, hierdoor is het makkelijk om ze schoon en geurvrij te houden. Als je skates toch een doordringende geur houden hebben we een antibacteriële spray voor je in onze onderdelen categorie.

Een aggressive skate voering is ontworpen om ondersteuning te geven, goed te kunnen ademen en kan soms zelfs warmte-gevormd worden voor een perfecte pasvorm. Zorg ervoor dat de voering een strakke pasvorm heeft. Als deze losser begint te zitten kan het tijd zijn om de liners te vervangen voor nieuwe in je skates.

De skate liners op deze pagina zijn compatibel met bijna alle aggressive skates, maar als je het niet helemaal zeker weet of ze in jouw skates passen, neem dan gerust even contact met ons op.

De voering van een skate wordt als reserve onderdeel onderschat

De voering is een onderdeel die veel aggressive skaters vergeten als ze onderhoud plegen aan hun skates. Sommigen vervangen zelfs nooit hun voering, ondanks dat het je een geweldig gevoel geeft als je het vervangt.

We hebben een brede selectie van verschillende aggressive skate voeringen en een aantal schoenen van Xsjado die specifiek voor de Xsjado skate gemaakt zijn. De meeste liners zijn van Powerslide die in de skatewereld bekent staat als de maker van de beste voeringen ter wereld voor de inline skates.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden