Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Beschermingsset 3-delig

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Een beschermingsset bevat elleboog-, knie- en polsbeschermers

Er zijn niet veel dingen erger dan je dag eindigen met een geschaafde knie of elleboog of zelfs met een gebroken pols. De 3-delige beschermingssets komen inclusief kniebescherming, elleboogbescherming en polsbescherming.

Wanneer het aankomt op beschermend materiaal, bestaat er niet zoiets als een tussenweg. Je wilt de beste kwaliteit beschermende materialen. Hier bij SkatePro zijn alle producten getest voordat ze te koop aangeboden worden op de website en in de winkel.

Onze 3-delige beschermingssets zijn van topkwaliteit. Als je nieuwe tricks oefent of aan high-speed racing doet is er geen excuus om niet de juiste beschermende kleding te dragen. Sommige riders zeggen dat ze het niet dragen omdat het oncomfortabel is, dit is heden ten dage niet meer waar.

Als we 10-15 jaar terug gaan in de tijd zou dit misschien het geval geweest kunnen zijn, maar sindsdien is er veel veranderd aan het materiaal en ontwerp. Het materiaal is tegenwoordig ademend en heeft een verschillende functies voor een maximale airflow en ventilatie.

Als je bezig bent een nieuwe trick te oefenen is het dragen van beschermende kleding altijd verstandig, het geeft je zelfs soms net het extra beetje zelfvertrouwen dat je nodig hebt om die grotere stunt uit te voeren!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden