×
Menu

Freeskate accessoires

Voor Freeskate training heb je slalom kegels nodig

Als je aan het skaten bent is freeskating geweldig om tijd aan te besteden. De slalom en sprongen zijn de voornaamste onderdelen van deze stijl. Je zult verstelt staan hoe de pro skaters zo'n slalom op hoge snelheid invliegen. Voor deze manoeuvre moet je veel oefenen en heb je echt wel wat skills nodig, als je dit dus wilt trainen totdat je het perfect zelf kunt heb je een setje slalom kegels nodig. Deze zijn verkrijgbaar in deze categorie freeskate onderdelen.

We hebben een aantal verschillende skate slalom kegels, allemaal met de perfecte hardheid. Dit betekent dat ze zacht genoeg zijn om niet zo maar te breken, maar hard genoeg om niet aan het asfalt te blijven plakken.

Onze populairste freeskate slalom kegels komen van Powerslide, deze krijg je in een set van 10. Als je voor een set van Tempish or Seba gaat krijg je er gelijk 20.

Je vindt in deze sectie ook verschillende frames, binnenschoenen, bouten, assen en gespen. De meeste van deze freeskate onderdelen zijn meestal universeel te gebruiken, al zijn er een aantal die specifiek voor een skate gemaakt zijn. Als dit het geval is staat dit duidelijk omschreven in de product beschrijving. Ben je er dan nog steeds niet van overtuigt? Bel onze klantenservice dan even of stuur een berichtje via ons chat-systeem.

Slalom kegels; voor plezier of competitie?

Als je eenmaal je eerste slalom rit onder de knie hebt, wil je vaak meer om je stijl te perfectioneren. Voor sommige betekent dit jaren lang oefenen en trainen om hun slalom techniek te perfectioneren en aan te passen, om vervolgens overal ter wereld mee te doen aan aan wedstrijden.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden