Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Winter mutsen, beanies en maskers

  Filter
Kleur
Merken
Geslacht
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Ski mutsen en ski maskers om je warm te houden

Ook al gebruik je een skihelm tijdens het skiën of snowboarden op de berg, je zult hoogstwaarschijnlijk ook een skimuts willen gebruiken op de weg naar de skilift. De zon schijnt misschien wel, maar het is alsnog koud, en dus is het belangrijk om een goede en warme ski muts en / of een ski masker te dragen om je lekker warm te houden. Met een warme ski-muts hoef je nooit bang te zijn om je hoofd en oren te bevriezen, daardoor krijg je een comfortabele ski-ervaring. Bij de after-ski zul je ook veel plezier hebben van je warme ski muts, die je een gave en casual ski uitstraling zal geven.

Gemaakt voor je prestatie

In deze categorie zul je een grote collectie met mutsen, beanies en maskers vinden, die gemaakt zijn met als doel het beste halen uit je prestatie. Ze zijn speciaal ontworpen om je droog en warm te houden en dit is natuurlijk erg belangrijk, tijdens je activiteiten en de invloed die het heeft op je prestatie.

Hoofdband

Een andere optie om je hoofd warm te houden, is een hoofdband. Je zult zien dat alle hoofd banden gemaakt zijn van hetzelfde materiaal als de beanies, mutsen en maskers. Een hoofdband zal je oren voornamelijk warm houden en is dus perfect geschikt voor de warmere/zonnige dagen op de piste.

Bekijk onze collectie hier! Je zult er verschillende modellen en designs vinden, zodat er voor iedereen wel wat geschiktst bij zit!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden