×
MENU
×

Kniebeschermers

  Filter
Merken
Maat

Skate kniebeschermers die volledige bewegingsvrijheid geven

Vind de juiste kniebeschermers die voldoen aan jouw behoeften op deze pagina en vermijd knie blessures tijdens skateboarden, skaten of het rijden op je stuntstep. Je kunt een brede selectie van kniebescherming vinden voor zowel beginners als meer ervaren skaters. De knie bescherming bij SkatePro wordt gekenmerkt door anatomisch correct en ademend materiaal. Ze zijn comfortabel, zodat je gemakkelijk je knieën kunt buigen en kunt bewegen, zonder het vervelende knellende gevoel rondom je knieën. Sommige van de kniebeschermers hebben ook reflecterend tape om je zichtbaar te maken als het buiten donker is.

Kniebeschermers voor het skiën, snowboarden, BMX, dansen en alledaagse bezigheden

De kniebeschermers op deze pagina zijn speciaal ontworpen voor skaters en rijders, maar kunnen gemakkelijk gebruikt worden voor veel andere doeleinden. Zelfs mensen die skiën of snowboarden en BMX-rijders kunnen profiteren van onze kniebeschermers - de G-Form kniebescherming is vooral populair. Ze zijn anatomisch gevormd en verhard bij impact.

Ook dansers kunnen profiteren van kniebeschermers, wanneer ze bepaalde stappen zetten en zich op hun knieën laten vallen - wat een grote impact heeft op de knieschijf. Kniebeschermers met een gat in de achterkant of met een elastisch materiaal zijn optimaal voor dansen, vanwege de hogere flexibiliteit.

Als je last krijgt van je knieën in je dagelijkse leven, en je wilt je knieën stabiliseren, kunnen kniebeschermers ook prima voor dit doel gebruikt worden. Het is ook een goed idee om kniebescherming te gebruiken als je een hoop werk uitvoert waarbij je zit op je knieën zit, bijvoorbeeld tijdens het tuinieren.

Ook al zie je sommige skateboarders zonder kniebescherming, er zijn een aantal voordelen voor het gebruik ervan en SkatePro raadt zijn klanten altijd aan om beschermende middelen te dragen. Niet alleen heb je dan de mogelijkheid om je sport jaren zonder pijnlijke knieën te kunnen uitvoeren, maar ook kan de wetenschap dat je knieën beschermd zijn je dat beetje extra zelfvertrouwen geven zodat je de grotere stunts als een Pro kunt uitvoeren. Als je kniebescherming draagt kun je je prestaties verbeteren zonder je tijd te verdoen in het ziekenhuis, waar ze je waarschijnlijk zullen zeggen om het skaten een tijdje uit te stellen tot je weer hersteld bent.

Kniebeschermers met een speciaal ontwerp

Vergeet niet dat kniebeschermers tegenwoordig in veel verschillende ontwerpen verkrijgbaar zijn, waarvan sommigen zelfs ontworpen zijn met speciale technologieën om extra comfort te bieden, waardoor het voelt alsof je niets rond je knieën draagt. Sommige modellen zijn zelfs zo plat ontworpen dat je ze onder je broek kunt dragen, mocht je niet willen dat ze zichtbaar zijn. Dit is bijvoorbeeld van toepassing op de kniebeschermers van G-form, die zijn erg plat en kunnen daardoor gemakkelijk onder kleding gedragen worden. Je kunt ook andere kniebeschermers vinden met een focus op het ontwerp, dat zelfs een nog sportievere look aan je outfit kan geven. Zo is het veel cooler om op te staan na een val en direct door te kunnen gaan met skaten - als een echte pro!

Waar beschermen kniebeschermers je tegen?

Kniebeschermers beschermen je knie schijven tegen blessures tijdens impact door het harde vallen, wat alle skaters op ten duur wel eens ervaren. Of je nu valt op een harde ondergrond, zoals een vloer, tegen een muur of op een metalen rail, de kniebescherming zal de eventuele schade aan je knieën opvangen en schade aan je onder- en bovenbeen voorkomen. Dit zijn plekken die vaak gewond raken tijdens skaten, als gevolg van draaiende bewegingen tijdens de landing. Met kniebescherming voorkom je botbreuken in en rond je knieën. De compressie en voering in de kniebescherming zorgen voor een schok dempend effect en zullen je beschermen.


Bekijk de selectie van kniebescherming op deze pagina en vind een paar kniebeschermers die voldoen aan jouw behoeften en smaak.