×
Menu

Elleboogbeschermers

  Filter
Maat

Goed te weten

Elke skater, rider en biker zou elleboogbeschermers moeten dragen

Hoofd, knieën, polsen en je ellebogen zijn de 4 plaatsen van je lichaam die de meeste mensen proberen te beschermen. Hier vind je onze selectie elleboogbeschermers voor een maximale elleboog bescherming. Veel personen negeren de belangrijkheid van het beschermen van de ellebogen. Als je je elleboog beschadigt kan dit een levenslange aandoening worden, waarvan je nooit 100% van kunt herstellen.

Beperkt een elleboogbescherming je bewegingsvrijheid?

Een paar jaar geleden was een setje elleboogbeschermers erg oncomfortabel en was je bewegingsvrijheid behoorlijk beperkt.

Tegenwoordig is de elleboogbescherming zo ontworpen dat deze beter past en je veel meer bewegingsvrijheid hebt. Moderne elleboogbescherming wordt tegenwoordig gemaakt met materialen die beter ademen, waardoor je ze kunt dragen voor een lange tijd, zelfs als het warm is buiten.

Sommige modellen hebben een ontwerp zodat ze bijna niet uitsteken en je ze dus onder je kleding kunt dragen, zonder dat het opvalt. Bijvoorbeeld de beschermers van G-Form, die zijn zeer plat en makkelijk onder je T-shirt te dragen.

Wij van SkatePro adviseren altijd om een volledige set beschermende materiaal te dragen, dit is inclusief een helm, knie-, pols- en elleboogbescherming. Als je op zoek bent naar een complete veiligheidsset raden we je aan om even in deze sectie te gaan kijken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden