Back to school
Speciale deals en aanbiedingen  -  Aanbiedingen weergeven
×
Menu

Skibrillen

Goed te weten

Je wilt dat je skibril van je kind mooi en bescherming biedt

Kinderen gaan maar door op de pistes en kennen geen gevaar. Het is daarom erg belangrijk dat ze de juiste bescherming dragen. Al onze ski brillen voldoen aan deze eisen.

Natuurlijk is er nog steeds verschil tussen de verschillende modellen. Er zijn, bijvoorbeeld, modellen, die komen met een speciale coating en andere modellen komen weer met de mogelijkheid om normale brillen onder je ski bril te dragen (OTG genaamd, Over The Glasses)

We hebben verschillende kinder ski brillen, die cilindervormig zijn gevormd. Ook hebben we daarnaast wat meer prijzige bolvormige ski brillen. Het voordeel van de bolvormige ski brillen is dat het beeld wat scherper is dan die van de cilindervormige. We zien elk jaar weer dat verschillende merken hun ski brillen met geweldige eigenschappen verbeteren.

Waarom heeft mijn kind een ski bril nodig?

Er zijn meerdere redenen, waarom jouw kind een ski bril zou moeten dragen.

Veel kinderen geven aan dat zonnebrillen dezelfde bescherming biedt dan een ski bril, echter is dit natuurlijk niet waar. De bescherming, die een ski bril je geeft, gaat veel verder dan een normale zonnebril. Ook geeft je ski bril je een betere perspectief op de voor je liggende slopen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden