Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

BMX Bescherming

Waarom Moet Ik BMX-bescherming Dragen?

Of je nou een beginner of een professional bent, je hebt altijd bescherming nodig. Het hebben van de juiste BMX-bescherming is belangrijk. Niet alleen zou de correcte BMX-bescherming je beschermd houden en het risico op een blessure verminderen, het zal ook je zelfvertrouwen verhogen en hierdoor kun je meer je grenzen verleggen tijdens het rijden. Daarnaast is het bij veel BMX-competities een vereiste dat je bescherming gebruikt om deel te nemen.

Welke Beschermende Uitrusting Heb Ik Nodig voor BMX?

BMX-rijders dragen een grote verscheidenheid aan beschermende uitrusting, hieronder vallen helmen, elleboogbescherming, kniebescherming en handschoenen. Deze zijn essentiële bescherming om schaaf- en snijwonden, maar ook serieuze blessures te voorkomen. De meest essentiële BMX-bescherming voor elke rijder is de helm. Binnen de BMX-helmen wordt vaak onderscheid gemaakt tussen full-face en open helmen, deze kunnen ook voor andere sporten gebruikt worden. BMX-handschoenen zijn niet alleen handig voor bescherming van de handen, maar geven ook wat extra controle tijdens het rijden.

Kies de Juiste Bescherming voor Jou

Het is belangrijk om de juiste maat BMX bescherming te kiezen, wat je stijl ook is. Bescherming die te klein is kan niet alles beschermen, te grote bescherming kan van je lichaam glijden, hiermee heb je meer kans op blessures. Elleboog- en kniebeschermers moeten flexibel zijn, maar ook goed aansluiten. BMX-bescherming kan zowel onder als over de kleding gedragen worden, dit hangt af van de stijl en het design.

Maak je klaar en bekijk onze selectie BMX-helmen en kniebescherming.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden