×
Menu

BMX Bar Ends

  Filter
Kleur
Merken
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

Waar zijn BMX bar ends voor?

Freestyle BMX bar ends zijn ontworpen om de uiteinden van je bar te beschermen tegen het oplopen van scherpe randjes waarop je jezelf zou kunnen bezeren. De uiteinden van de bars goed afdekken zal ook de kans op verwondingen verminderen als je op de bar valt. Het laatste voordeel van deze betaalbare BMX-accessoires is dat ze een mooie afwerking bieden van je freestyle-BMX.

Hoe zet je bar ends op een BMX?

Gewone plastic bar ends hoef je alleen maar de bar in te duwen of te draaien om ze vast te klemmen. De kop van de bar end moet het metaal van de bar raken om goed te zitten. Andere BMX bar ends kunnen gemaakt zijn van staal of aluminium, deze worden meestal aangedraaid met een inbussleutel door het midden waardoor deze van binnen geklemd wordt tegen de bar. Metalen modellen zijn duurder en vaak duurzamer dan de bar ends van plastic.


BMX bar ends zijn een klein maar belangrijk deel van je set-up. Zorg er dan ook voor dat deze in goede conditie zijn en vervangen worden als dit nodig is. Als je al iets vervangt aan de bars, dan zijn nieuwe handvatten ook een manier om je fiets nieuw leven in te blazen. Bekijk BMX Grips om onze volledige collectie te zien.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden