MENU
×

Diverse

  Filter
Merken

Heb je de laatste reserveonderdelen nodig voor je pro stuntstep?

Ben je de laatste reserveonderdelen aan het verzamelen voor pro stuntstep? Dit is de plek om te zoeken. In deze categorie vind je onderdelen, uitrusting en andere accessoires die niet in de andere categorieën passen.

je vind hier alles van verschillende gereedschappen en spacers, tot sloten voor je step en voetstukken, zodat je je stuntstep kunt parkeren zonder te riskeren dat hij omvalt.
Als je 's avonds wilt rijden, kunt je ook lampjes vinden in deze categorie die makkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Ze maken je zichtbaar op de wegen voor een veilige rit.

Laat ons helpen bij het monteren van je pro stuntstep.

Als je zelf liever geen reserveonderdelen installeert, is het mogelijk om onze pro stuntstep montage service te kopen, waar onze pro scooter workshop ervoor zorgt dat stuntstep onderdelen correct worden samengesteld en aangepast naar jouw behoeften. Het is belangrijk voor je stuntstep, dat de reserveonderdelen correct geïnstalleerd worden. Niet goed aangedraaide schroeven en bouten kunnen gevaarlijk zijn en onderdelen die niet passen, kunnen ernstige gevolgen hebben. Als je onzeker bent over het installeren van je step onderdelen, dan kunt je het aan ons professionele team overlaten.
Als je nog vragen hebt over pro step reserveonderdelen, neem dan gerust contact met ons op en we zullen het voor je uitzoeken.

Deze diverse categorie kan reserveonderdelen voor je stuntstep bevatten waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had, of dat ze bestonden. Kleurrijke wraps voor het stylen van je bars of een specifieke step rugzak voor gemakkelijk transport - je kunt het allemaal hier vinden.

Doe hier inspiratie op over hoe je die kleine, extra waardevolle upgrade geeft aan je stuntstep.