Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu
Een globaal voorbeeld van het uiteindelijke product

Bouw een custom stuntstep

Maak je keuze
Deck
Rem
Headset
Vork
Bar
Clamp
Compression
Wielen
Lagers
Spacers
Handvatten
Griptape

Bouw een custom stuntstep

Bouw hier je eigen stuntstep

Onze "Bouw een Stuntstep" tool is altijd al een groot succes geweest. Daarom hebben we besloten om halverwege 2017 wat meer werk ervan te maken wat betreft updates, en het verbeteren en optimaliseren hiervan.

Naast het aanbieden van duizenden verschillende combinaties van onderdelen, geeft de Stuntstep bouwer je ook de mogelijkheid om je ontwerp gedurende het hele proces te zien. Je kunt je stuntstep als het ware tot leven zien komen terwijl je hem aan het samenstellen bent.

We hebben vaak speciale kortingen en gratis items voor degenen die kiezen voor een custom stuntstep. Check deze pagina regelmatig om geen aanbiedingen te missen.

Custom Stuntstep

Wanneer je zelf je stuntstep samenstelt met deze tool, ontwerp jij de step en zetten onze experts hem voor je in elkaar. We hebben een grote selectie onderdelen van de beste merken op de markt en we zorgen ervoor dat alle onderdelen die beschikbaar zijn in de Stuntstep Bouwer bij elkaar passen.

Een custom stuntstep bouwen is vaak een tijdrovend proces. Je zult voor elk onderdeel moeten onderzoeken of het wel bij elkaar past, vervolgens alle onderdelen verzamelen en in elkaar zetten. De Stuntstep Bouwer heeft als voordeel dat je dit tijdrovende proces kunt overslaan en snel en professioneel je eigen stuntstep kunt bouwen.

Hoe maak je je eigen stuntstep?

Met deze tool is het zeer gemakkelijk om je eigen step te ontwerpen. Elke keer als je een onderdeel uitkiest, krijg je een nieuwe selectie van onderdelen die compatibel zijn met de eerder geselecteerde items. Wanneer je op een onderdeel klikt, vind je alle relevante specificaties, zoals gewicht, kleur, prijs enz.

Tegelijkertijd krijg je de totale prijs van de step tot nu toe te zien terwijl je de onderdelen selecteert, zodat je ervoor kunt zorgen dat de prijs van de step niet meer wordt dan wat je bereid bent te betalen.

Let op:

  • Onderdelen zijn niet langer restitueerbaar wanneer jij of onze experts aan de montage van de stuntstep zijn begonnen.
  • Als je onderdelen mixt van verschillende merken kan het soms zo zijn dat er andere extra onderdelen nodig zijn. Deze zullen niet in rekening worden gebracht. Dit is vaak het geval bij het kiezen van SCS compressie op je stuntstep.

Deel je custom stuntstep ontwerp met je vrienden

Als je klaar bent met het ontwerpen van je stuntstep hoef je niet meer te wachten totdat het pakketje afgeleverd wordt om hem te showen aan je vrienden of ouders. Onze "share" knop geeft je de mogelijkheid om je ontwerp direct online te delen, zodat iedereen het kan zien.

Dan is er dus nog maar één ding te doen: Ontwerp je eigen stuntstep!

Het wijzigen van de eerder gekozen onderdelen kan tot gevolg hebben dat één of meerdere onderdelen die later in het proces zijn gekozen verwijderd worden wegens incompabiliteit.


Verder
SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden