MENU
×

Bouw een custom stuntstep

Bouw een custom stuntstep

Met onze tool, "Bouw een Stuntstep", krijg je de mogelijkheid om je eigen step samen te stellen. Jij kiest alle onderdelen en wij zorgen voor de montage.

Bouw je eigen Stuntstep

Of je nou gebruik maakt van deze build a scooter functie, of zelf een step wilt bouwen, je zult merken dat er een aantal voor- en nadelen zijn om te overwegen.

Wanneer je je eigen stuntstep bouwt met deze tool, heb je het voordeel dat je de step zelf ontwerpt, en deze niet zelf hoeft te monteren, omdat onze experts dit voor je zullen doen. Maar als je de montage graag zelf doet, dat is dat ook een optie. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat alle onderdelen die je tegen komt in elke stap van de "Bouw een Stuntstep functie" compatibel zijn. We hebben een grote selectie van onderdelen van enkele van de beste merken op de markt, zodat je nog steeds de mogelijkheid hebt om een ​​step te bouwen die aan jouw eisen voldoet.

Als je ervoor kiest om je eigen stuntstep te bouwen zonder gebruik te maken van deze tool, zal het meestal een tijdrovend proces zijn. Ten eerste moet je elk onderdeel zorgvuldig kiezen en ervoor te zorgen dat alle onderdelen compatibel zijn, dan moet je alle onderdelen zien te verkrijgen, soms uit verschillende winkels, en als laatste, moet je de step monteren. Het voordeel van dit proces is dat je je eigen step precies aan jouw wensen kunt aanpassen, en een step krijgt die precies op de manier is waarop jij deze wilt hebben.

Hoe ontwerp je je eigen stuntstep?

Met deze tool is het zeer gemakkelijk om je eigen step te ontwerpen. Elke keer als je een onderdeel uitkiest, krijg je een nieuwe selectie van onderdelen die compatibel zijn met de eerder geselecteerde items. Wanneer je op een onderdeel klikt, vind je alle relevante specificaties, zoals gewicht, kleur, prijs enz. Tegelijkertijd krijg je de totale prijs van de step tot nu toe te zien, terwijl je de onderdelen selecteert, zodat je ervoor kunt zorgen dat de prijs van de step niet meer wordt dan wat je bereid bent te betalen.

Let op:

  • Je kunt het geld van de onderdelen niet meer terug krijgen wanneer jij of onze experts aan de montage van de stuntstep zijn begonnen.
  • Als je onderdelen mixt van verschillende merken, kan het speciale vakkennis vereisen om alle onderdelen perfect passend te maken. Soms kunnen er andere extra delen vereist zijn. Deze zullen niet in rekening worden gebracht, indien wij the step voor je monteren. Dit is vooral het geval bij het kiezen van SCS compression.
Het wijzigen van de eerder gekozen onderdelen kan tot gevolg hebben dat één of meerdere onderdelen die later in het proces zijn gekozen verwijderd worden wegens incompabiliteit.


Verder