MENU
Wintersport
Filter
 Prijs
 Merken
 Maat
Beschermingsuitrusting voor ski en snowboard

Filter »

Of je nu van de piste af snelt, backcountry op de off-piste skiet of in het park snowboardt, dan kan beschermingsuitrusting een goede investering zijn. De juiste bescherming kan ernstig letsel vermijden, dus overweeg wat je nodig hebt, wanneer je van de berg skiet.

Rugbeschermer voor ski en snowboard

De ski rugbeschermer wordt steeds meer populair om te gebruiken. Het is niet langer alleen voor extreme skiërs en snowboarders die gebruik maken van een snowboard rugbeschermer. Een rugbeschermer kan je ook beschermen tegen ernstig rugletsel als je hard valt of van achteren wordt aangeskied. De rugbeschermer is verkrijgbaar in verschillende varianten zoals standaard rugbeschermer met elastische banden: dit zal een goede keuze voor de meeste mensen zijn, omdat het de rug goed beschermt. Rug veiligheidsvesten of rugbeschermings jassen zijn verder ontwikkelde varianten die beter strak maar comfortabel aan het lichaam zitten.

Bij SkatePro vind je een goede selectie van kwaliteit rugbeschermers in verschillende prijsklassen.

Beschermingsbroek

Een beschermingsbroek betekent dat je niet veel pijn hebt na een crash - vooral als snowboarder, maar ook als skiër, ongeacht of je nu beginner bent of meer ervaren in het park. Deze broeken worden ook wel crash pants genoemd en dit is een soort dunne korte broek met beschermplaten in de blootgestelde gebieden zoals de heupen, zijkanten van het been en om je stuitje te beschermen.