MENU
×

Rug Beschermers

  Filter
Merken
Maat

Rugbeschermer voor ski en snowboard

Of je nu van de piste af snelt, backcountry off-piste skiet of in het park snowboardt, dan kan een beschermende uitrusting een goede investering zijn. De juiste bescherming kan ernstig letsel vermijden, dus overweeg wat je nodig hebt, voordat je van de berg skiet.

Omdat skiën vaak gebeurt op hoge snelheid wil je jezelf zoveel mogelijk beschermen. Na je hoofd zijn je rug en wervelkolom de plekken die je het meeste wilt beschermen. Veel personen veronachtzamen het gebruik van een goede rugbescherming, ook wel rugprotector genoemd, maar de afgelopen jaren is het publieke bewustwording verbeterd. Daarom hebben we veel verschillende rugbescherming beschikbaar van veel verschillende merken. Onze rugbescherming is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, de standaard uitvoering is vaak door middel van elastieken banden aan je lichaam bevestigd. Daarnaast worden er vesten en jassen met rugbescherming ontwikkeld die een strakkere pasvorm bieden en wat comfortabel op het lichaam draagt.

Een rugbescherming dragen is populair geworden

Zoals eerder vermeld, is het dragen van rugbescherming steed populairder geworden. Ze worden niet langer slechts door de extreme skiërs en snowboarders gebruikt. Ze kunnen je zeker helpen ernstig rugletsel te voorkomen tijdens een harde val of wanneer je onderuit geskiet wordt door een ander.

Bij SkatePro vindt je een uitstekende selectie rugbescherming van goede kwaliteit in verschillende prijs categorieen. We hebben voor elk wat wils - dus kom snel kijken.