×
Menu

Kinder - BMX

  Filter
Kleur
Merken
Wieldiameter
Frame Top Tube
Niveau
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

Kinder BMX fietsen: De ideale fundering voor een levenslange passie.

Staat je kind op het punt om zijn eerste sessies te doen in de geweldige wereld van BMX? Met een van de kinder BMX fietsen die je hier vindt, weet je zeker om ze een zo goed mogelijke start te geven.

Of je nu op zoek bent naar een race BMX, een freestyle BMX of een loopfiets, kun je er zeker van zijn dat je ze hier vindt. Alle complete fietsen die je hier vindt zijn zowel jongens BMX fietsen als meisjes BMX fietsen.

Ondanks de kleine maat, zijn de meeste van onze BMX fietsen voor kinderen ontworpen met een echte BMX geometrie, zodat je kind het echte BMX gevoel krijgt, en de meeste basis trucjes kan doen.

Een loopfiets is de ideale keuze voor de kleinste kinderen

Je bent nooit te jong om van de vrijheid te genieten die een fiets geeft. Als je kind nog niet op een normale fiets kan rijden, is een loopfiets een geweldig alternatief.

Deze "kinder BMX fietsen" geven je kind de ideale fundering voor de training van zijn of haar motorische vaardigheden en balans als ze op de oprit of in de speeltuin rijden.

We raden altijd aan om een helm te dragen als je op een BMX fiets rijdt. Je vindt een hier een enorme selectie van kinderhelmen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden