×
Menu

Skate gereedschap voor skateboards

  Filter
Kleur
Merken

Skate gereedschap - de beste vriend van een skateboarder

Bekijk onze selectie van multi-, Y- en T-gereedschap op deze pagina. Al het gereedschap in deze categorie kan worden gebruikt voor je skateboard en zijn om die reden skateboard gereedschap.

Het hebben van een skate tool is een must - vooral als je veel skate. Er is niets vervelender dan in het skatepark aankomen op je favoriete plek, je skate voor een paar minuten en opeens heb je een losse schroef of bout waardoor je helemaal naar huis moet lopen om het te repareren.

Met je eigen skate tool kun je snel je board onderhouden en de verschillende delen van je skateboard fixen, en voorzien van een zogenoemde skateboard tool, kun je bijna alles meteen ter plaatse repareren. De tool kan worden gebruikt voor vele andere reparaties en oplossingen dan degene aan je skateboard!

Een skateboard t tool zal je dag redden!

De kleine maat van de skateboard tool maakt het tevens handig om in je zak mee te nemen als je gaat skaten - klaar om op locatie te gebruiken. Als je er nog geen een hebt, moet je er een kopen - het is met recht de beste vriend van een skateboarder - meteen achter het board zelf uiteraard!

Zoals je kunt zien, hebben we verschillende skateboard tools, die allemaal hetzelfde doen. Je kunt dus je eigen keuze maken welke tool je wilt hebben, je moet je favoriete ontwerp kiezen. Wij adviseren natuurlijk de SkatePro-Tool, echter hebben alle andere merken ook hoge kwaliteit t tools!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden