Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

BMX Helmen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
In maat verstelbaar
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Wat Is een BMX-Helm?

BMX-helmen zijn ontworpen om je hoofd te beschermen, ongeacht je rijstijl. BMX-helmen zijn vaak duurzamer dan andere soorten helmen, zodat ze bestand zijn tegen het freestyle BMXen.

Het dragen van een BMX-helm is een van de belangrijkste dingen om te doen bij het rijden op een BMX. De helm zou het eerste stuk bescherming moeten zijn dat je koopt en daarna ook altijd gedragen moeten worden. Niet alleen houden BMX-fietshelmen je hoofd veilig, maar ze geven je dat extra vertrouwen, ongeacht je rijstijl. Om veilig te blijven, is het belangrijk dat je een helm draagt met een strakke, nauwsluitende pasvorm.

Hoe kies ik een BMX-helm?

Welk type helm je draagt, hangt af van hoe je op je BMX rijdt. De meest voorkomende soorten helmen voor BMX zijn de open face en de full face. Open helmen zijn ontworpen met de klassieke skatelook en worden het meest gebruikt voor freestyle BMX. Door hun coole, strakke ontwerpen zie je ze bij tal van andere sporten worden gedragen. Het design met een hard omhulsel zorgt voor een duurzame lichtgewicht helm.

Full face BMX-helmen bieden meer bescherming dan een open face helm, maar zijn over het algemeen zwaarder en duurder. Deze helmen worden meestal gebruikt voor Race BMX en beschermen zowel het gezicht als het hoofd.

Bereid je volledig voor op je BMX reis met ons assortiment andere BMX-beschermende kleding.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden