×
Menu

Kniebeschermers BMX

  Filter
Merken
Maat

Waarom moet je kniebeschermers dragen als je BMX rijdt

Je kunt niet leren om ramps, bowls en rails en over gaten te rijden of de snelste op het BMX parcours zijn zonder dat je een paar keer valt.

Met een paar kniebeschermers heb je minder last van kneuzingen, brandwonden en het risico op langdurige blessures. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je zo lang mogelijk kunt rijden, dan zullen een paar BMX kniebeschermers zeker helpen.

Harde kniebeschermers vs. zachte kniebeschermers

We hebben een enorme selectie klassieke beschermers zoals je die kent van skateboarding en rolschaatsen. Dit soort BMX kniebeschermers leveren je een aanzienlijke hoeveelheid bescherming, wat uitstekend kan zijn als je een beginner bent.

De keerzijde hieraan is dat de kniebeschermers meestal redelijk groot zijn om te dragen wat betekent dat je wat van je bewegingsvrijheid verliest.

Het voordeel van zachte kniebeschermers is dat ze zeer flexibel zijn zodat je vrijelijk kunt bewegen. Maar als je valt, wordt de gel in de zachte kniebeschermers hard en houden zo je knieën veilig.

Dit soort kniebeschermers kunnen onder je broek worden gedragen, dus als je pro rijders ziet, waarbij het lijkt alsof ze geen bescherming dragen, hebben ze deze waarschijnlijk onder hun kleding verborgen.

Alle BMX kniebeschermers die je in deze selectie vindt, zijn handmatig uitgekozen om je een zo goed mogelijk product te geven, zodat je veilig blijft.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden