Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Kniebeschermers BMX

  Filter
Merken
Maat

BMX-kniebeschermers zijn de belangrijkste beenbescherming

Op je knieën landen is een van de meest voorkomende manieren om te vallen in vele actiesporten, waaronder BMX'en. Kniebeschermers beschermen je knieën tegen alle harde valpartijen op straat en kunnen je redden van veel serieuze blessures die je voor maanden van je fiets kunnen houden. Ze zijn zeker aan te raden voor beginners, maar ook ervaren rijders hebben bescherming nodig bij het oefenen van lastigere tricks.

Harde of zachte kniebeschermers

Dit zijn de twee hoofdcategorieën waar kniebeschermers in opgedeeld worden wanneer je op een BMX rijdt. Afhankelijk van je rijstijl en/of voorkeur, zal één van deze twee opties beter zijn dan de andere.

Voor maximale bescherming zullen harde kniebeschermers de beste keuze zijn om blessures te voorkomen. De harde shell kan hardere klappen beter opvangen dankzij de duurzame constructie. Voor BMX-rijders die graag hoge sprongen maken in het skatepark is deze heavy-duty optie de veiligste keuze. Sommige modellen komen met bescherming helemaal tot de schenen, dit zijn BMX-beenbeschermers.

Zachte kniebeschermers bieden een comfortabelere pasvorm omdat ze strakker om je knieën zitten. Deze zijn lichter en compacter dan de hard shell bescherming. Hierdoor kunnen rijders kiezen om ze over of onder de broek te dragen.

Kniebeschermers zijn altijd een goede keus, of deze nou zacht of hard zijn. We hebben deze gewrichten in het dagelijks leven nodig, dus je moet ze zo goed mogelijk beschermen. Om onze beschermers voor de onderbenen te zien, kun je onze selectie BMX scheen- en enkelbeschermers bekijken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden